Foci

2022.10.06. 10:16

A csapatok vasárnap lépnek pályára a megye II-ben

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 8. fordulójában Északon az élmezőny tagjai a tabella második feléhez tartozó csapatokkal játszanak, és Délen is hasonlóképpen alakultak a párosítások.

Káldor András

A kékben játszó címvédő Herceghalom Velencén javíthat

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT

A tabella élén álló, és eddig még százszázalékos Vál számára az eddigi teljesítménye alapján nem jelenthet gondot a Velence SE legyőzése, bár a tóparti legénység az előző játéknapon elmozdult a holtpontról és az igencsak bukdácsoló bajnoki címvédő Herceghalom ellen megszerezte az első győzelmét. Amennyiben a Sárszentmihály-Masterplast az előző fordulókban látott játékkal rukkol ki, akkor könnyen meglepetést okozhat, és ennek ugyancsak a Herceghalom lehet a kárvallottja. A Pátka gárdája nehéz kilencven perc előtt áll Etyeken, kérdés, hogy a hazaiak milyen napot fognak majd ki.

2022. október 9., vasárnap, 15:00

Puskás Akadémia III. (3.) – Pákozd (10.), Szár (8.) – Sárkeresztes (14.), Vál (1.) – Velence SE (13.), Herceghalom (12.) – Sárszentmihály-Masterplast (4.), Fehérvárcsurgó (7.) – Bakonycsernye (6.), Etyek (9.) – Pátka (2.), Videoton Baráti Kör (5.) – Mány II.-Csabdi (11.)

AQUANTIS DÉLI CSOPORT

Két forduló óta a Baracs csapat a csoport éllovasa, és nagy esélye van arra, hogy ezt meghosszabbítsa az idegenben eddig nyeretlen Szabadbattyán ellen. A Kisláng számára Abán csak a győzelem elfogadható, amennyiben nem szeretne leszakadni riválisától. A KK Grain-KFT-Mezőfalva a sereghajtó, és eddig még pontot sem szerző Nagyvenyimet fogadja, és nem valószínű, hogy pont ellenük fog feltámadni a venyimi együttes. A Polgárdi csapata az előző héten éppen a Mezőfalvától kapott ki hazai pályán, most javíthat Kálozon, bár nem lesz könnyű dolga, mivel a házigazdák az idei szezonban még nem szenvedtek vereséget otthon, emellett pedig legyőzték a Kisláng együttesét.

2022. október 9., vasárnap, 15:00

Baracs (1.) – Szabadbattyán (11.), Adony (9.) – Beloiannisz (5.), LMSK (13.) – Nagykarácsony (4.), Aba Sárvíz (12.) – Kisláng (2.), Előszállás (7.) – Seregélyes (10.), Káloz (8.) – Polgárdi (6.), KK Grain KFT. - Mezőfalva (3.) – Nagyvenyim (14.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában