Frissen Fejérből

2022.09.08. 17:13

Svédországban is megmutatták hangjukat a Volán-szurkolók (videó)

Szeptember elsején hazai pályán kezdte meg szereplését - a klub történetében először - a Bajnokok Ligájában, a Hydro Fehérvár AV19 csapata. Az első két mérkőzésen valósággal felrobbant az Ördögkatlan, és a fehérvári szurkolók ismét bebizonyították, hogy nincs náluk jobb.

Bagotai Zsanett

A büszke fehérvári tábor

Forrás: Beke Zsombor / Fejér Megyei Hírlap

Szinte minden nyilatkozatban, és mérkőzéssel kapcsolatos cikkben elhangzott, hogy micsoda atmoszféra volt a fehérvári jégcsarnokban, és messze a legjobb hangulatról számoltak be.  

Szeptember 7-én idegenbeli túrára indult Kevin Constantine gárdája, így az Ördögkatlan hangulat biztosan elmarad, de a Volán-szurkolók nem hagyták cserben a csapatot. Összefogtak, és bizonyították, hogy nem számít a távolság, ha meccsnap van, akkor bizony kék-fehér mezes szurkolók is lesznek a lelátón. A számuk persze kevesebb, de a hangjukat így is megmutatták már kora délután a csarnokhoz vezető úton, és a mérkőzés alatt is biztosak lehetünk benne, hogy nem vesznek vissza a hangerőből. A csapat kabalafigurája is együtt vonult a szurkolókkal, integetett a gyerekeknek és pacsizott le sok-sok svéddel.  Sokan ismerhették meg a fehérvári jégkorongcsapat nevét, hiszen zúgott a "hajrá Volán" Ängelholm utcáin. 

Videón a fehérvári szurkolók vonulása: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában