Frissen Fejérből

2022.09.15. 16:30

Mindkét csoportban kiélezett meccsek várhatók a megyei másodosztályban

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 5. fordulójának slágermérkőzése a címvédő, de rendkívül rosszul rajtoló Herceghalom idegenbeli összecsapása a trónkövetelő Puskás Akadémia III. otthonában. Délen pedig Kislángra várják az őket üldöző Mezőfalvát.

Káldor András

A Vál (kék) Száron, míg az Etyek (piros) Velencén lép pályára

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT

A forduló szombati rajtján a még mindig veretlen Sárszentmihály-Masterplast újabb bravúrra készülhet az eddig stabil Videoton Baráti Kör ellen. A Puskás Akadémia III. eddig hazai pályán kifogástalanul szerepelt, kérdés, hogy a pontlevonások után nehezen magára találó Herceghalom ellen folytatódik-e a sorozat? Velencére látogat az előző héten a Sárkeresztesnek hatot rúgó Etyek, a vendéglátók eddig még pontot sem szereztek, úgyhogy érdekes összecsapás várható. A Szár és a Vál évek óta nagy csatákat vív, nagy valószínűséggel most sem lesz másképp.   

2022. szeptember 17., szombat, 16:00            

Sárszentmihály-Masterplast (4.) – Videoton Baráti Kör (6.), Bakonycsernye (5.) - Mány II.-Csabdi (10.)

2022. szeptember 18., vasárnap, 16:00

Velence SE (14.) – Etyek (9.), Sárkeresztes (11.) – Fehérvárcsurgó (8.), Puskás Akadémia III. (2.) – Herceghalom (13.), Szár (7.) – Vál (1.), Pákozd (12.) – Pátka (3.)

AQUANTIS DÉLI CSOPORT

Az egészen biztos, hogy kemény csatára van kilátás a csoport rangadóján Kislángon, ahol két eddig veretlen együttes fog találkozni. A Kisláng mellett a hazai pálya, és a többéves megyei I. osztályú rutin szól, ez persze nem jelenti azt, hogy automatikusan övék lesz a három pont. A Mezőfalva idén lényegesen jobban kapta el a rajtot, és nem véletlenül áll a tabella második helyén. Szabadbattyánban szomszédvári rangadóra kerül sor, a vendéglátók idén még nem nyertek, ellenben riválisuk eddig csupán egyszer betlizett, Kislángon.

2022. szeptember 17., szombat, 16:00

Beloiannisz (9.) – Előszállás (3.)           

2022. szeptember 18., vasárnap, 16:00

Kisláng (1.) – KK Grain KFT.-Mezőfalva (2.), Nagykarácsony (7.) – Káloz (4.), Baracs (6.) – Aba Sárvíz (8.), Adony (10.) – LMSK (13.), Seregélyes (11.) – Nagyvenyim (14.), Szabadbattyán (12.) – Polgárdi (5.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában