megyei I.

2022.09.22. 14:46

Mányi siker Csóron

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójából előrehozott összecsapáson a Mányi TK csapata gólokban gazdag összecsapáson, magabiztosan győzött a Csór Truck-Trailer otthonában.

Káldor András

Így örültek a mányi labdarúgók a találkozó lefújása után

Forrás: Mányi TK

Csór Truck-Trailer – Mányi TK 2–4 (2–1)

Csór, 100 néző
Vezette: Rózsa József.
Csór Truck-Trailer: Molnár (Király 62.p) - Bogdány, Báles I., Cserna, Szemenyei - Tolnai, Dreska - Báles A. (Báles Zs.), Kásler Bence, Makai (Harangozó) - Flavio (Budai). Vezetőedző: Pécsi László
Mányi TK: Ténai - Kovács, Bukovecz, Gondos, Varga Z. - Molnár Á., Veress, Gulyás, Tóth T. - Lakatos (Nádudvari), Kelemen. Vezetőedző: Pál Zoltán
Gól: Flavio (17.), Kásler Bence (30.), ill. Bukovecz (20., 56.), Veress (76.), Nádudvari (90.)
Jók: Kásler Bence, Flavio, ill. Kelemen, Kovács P., Bukovecz

A 3. percben mányi kapufával indult a találkozó. A 17. percben Bogdány Márk remekül tört ki a védőzónából, majd a jobb oldalon indította Kásler Bencét, ő pontosan lőtt középre az érkező Flavióhoz, aki 2 méterről nem hibázott, 1-0 A 19. percben egy szöglet után Bukovecz Ferenc 11 méterről kapásból kilőtte a bal alsó sarkot, 1-1. A 30. percben  Kásler B. harciasan tartotta meg a labdát, majd 25 méterről úgy lőtte ki a bal alsó sarkot, hogy Ténai Attila kapus mozdulni sem tudott, 2-1. Az 56. percben jobb oldali mányi szöglet után a laposan belőtt labdát ismét Bukovecz lőtte meg, Molnár Bence ezúttal sem tudott hárítani, 2-2. A 70. percben a vendégek sakk-mattra játszottak le egy akciót, amelynek a végén Veress László már a vezetést szerezte meg csapatának, 2-3. A 89. percben egy vendég támadásból három helyzetet is kialakítottak.  A harmadikat aztán Nádudvari Dávid már nem hibázta el, 2-4.

Megérdemelten győzött a vendégcsapat, csupán a gyenge helyzetkihasználáson múlott, hogy nem javított gólarányt a Mány együttese.

Tudósított: Csete Krisztián

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában