Brutális erősítés a Koronázóknál

2022.09.28. 14:54

Amerikai edzőlegenda igazolt a First Fieldre

Bill Meyers közel három évtizedes edzői tapasztalattal rendelkezik.

Németh Krisztián

Forrás: Fehérvár Enthroners közösségi oldala

Seattle Seehawks, Green Bay Packers, Pittsburgh Steelers - csak néhány csapat azok közül, amelyeknél megfordult trénerként a Fehérvár Enthroners új offense coordinatora. A támadásért felelős új tréner több mint 10 év NFL-tapasztalattal rendelkezik, de a tengerentúli egyetemi bajnokságban is számos siker ért el. 

- Izgatott vagyok a Fehérvári lehetőségtől, és alig várom hogy minél több tudást tudjak átadni a játékosaimnak - mondta a szakember az klub honlapjának.

- Például amikor a Notre Dame vagy a Pittsburgh egyetemeken dolgoztam, a szezon végén mindig valamennyi (mind az 5) faljátékosomat draftolta valamelyik NFL csapat, így pontosan tudom mi kell ahhoz, hogy valaki fejlődjön és kiváló játékossá váljon.  

A klub honlapja úgy fogalmaz: “Minden adott az egyedülálló fejlődéshez a fehérvári támadó alakzat tagjainak, hiszen túlzás nélkül a szakma egyik legjobbjával készülhetnek 2023 tavaszától a European League of Football szezonjára

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában