Frank Dominik utazik a serdülő Európa-bajnokságra

2022.08.03. 15:43

Újabb fehérvári bunyós harcol a kontinensviadalon

A Fehérvár Küzdősport SE újabb versenyzőt delegált az ökölvívók nemzeti válogatottjába. Frank Dominik kötelek közé léphet a törökországi serdülő Európa-bajnokságon.

Ferencz Balázs

Turós Arnold (középen) büszke lehet tanítványaira. Frank Dominik (j) is Eb-n bunyózik

Forrás: Simon Erika/fehervar.hu

Frank Dominik a korábbi, honi megmérettetéseken jelezte, hogy hasznos tagja kíván lenni a korosztályos válogatottnak. A fehérvári legény a tatai edzőtáborban hangol a serdülő Európa-bajnokságra, a válogatott hétfőn utazik Törökországba.

Frank Dominik Európa-bajnokságra készül
Forrás: Fehérvár KSE

Dominik a Fehérvár Küzdősport SE harmadik versenyzője, aki idén kontinenstornán vesz részt. A korábbi hónapokban Nagy Evelin és Tóth Adrián szerepelt Eb-n, az ifik között viaskodtak.

A Fehérvár KSE kiváló műhelymunkáját bizonyítja, hogy 2022-ben öt bokszolót delegált a válogatottba. Turós Levente, Frank Dominik, Sárosdi Patrik, Tóth Adrián és Nagy Evelin öltözhettek címeres melegítőbe. Miután a mostani, 27 fős versenyzői bázis szeptemberben 6-8 fővel bővül, a vezetőedző, Turós Arnold reményei szerint a korosztályos és felnőtt országos bajnokságokon 15 versenyző indulására lehet majd reális esély.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában