Foci

2022.08.31. 16:00

Itthon törte meg a jeget a Puskás

Artem Favorov bizonyult nyerőembernek a Puskás Akadémia - Mezőkövesd bajnokin, amelyen az ukrán játékos góljának köszönhetően húzta be a három pontot Hornyák Zsolt együttese.

Németh Krisztián

Fotó: Török Attila

Az OTP Bank Liga 6. fordulójának keddi mérkőzésén is a hajrára tartogatta a gólját a Puskás Akadémia, de a találat három döntetlenre mentett derbi után, immár három ponott ért.
- Jobban tetszett, ahogy a Debrecen ellen játszottunk, de a Kövesd tényleg nagyon jól védekezett. A félidőben aztán cseréltünk, ahogy a hajrája is, és a friss emberek el is döntötték a meccset - mondta a lefújást követően Hornyák Zsolt, a PAFC mestere. - A második félidőben már több terünk volt, többször bontottuk meg a védelmet. Nem volt annyi helyzetünk, mint az előző meccseken, de ezért a három pontért három mérkőzésen keresztül küzdöttünk. Láttam a játékosokon is, hogy idegesek, türelmetlenek, de remélem, ez a siker most megtöri a jeget.
A szezonban aratott második (hazai) győzelme után a válogatott szünet előtt két idegenbeli mérkőzés vár a Puskásra, ezeken megszerezheti első idegenbeli diadalát. Szombaton a Vasas, jövő vasárnap pedig a Zalaegerszeg otthonában lép pályára. 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában