NB III

2022.07.08. 12:16

A célok nem változnak Iváncsán

Tóth András vezetőedző irányításával immár harmadik hete tart az NB III-as Iváncsa KSE csapatának felkészülése. A szakember javarészt elégedett az előző évvel, és ahhoz hasonló teljesítményt vár alakulgató együttesétől.

Káldor András

A pirosban játszó Iváncsa otthon és idegenben egyaránt kilenc alkalommal győzött az előző idényben.

Forrás: Kricskovics Antal

Nehéz örökséget vett át Tóth András tavaly augusztusban, hiszen az akkori bajnoki címvédő elég pocsékul indította az idényt, kieső helyen tanyázott a Közép csoport tabelláján. Aztán szép lassan minden kiegyenesedett, és még arra is volt sanszuk, hogy a legjobb hat közé verekedjék magukat, ám erről a végén egy hellyel lecsúsztak.  

– Amikor átvettem a csapatot, elég nehéz helyzetben volt, a 4. forduló után mindössze egy pontunk volt. A játékosok nyilván nem felejtettek el futballozni, inkább fizikális gondjaik voltak, és azt sem szabad elfelejteni, hogy elment néhány játékos a keretből. Attól függetlenül, hogy nehéz helyzetből indultunk, szépen összeállt a csapat és közös erővel kikászálódott a gödörből. Bár a bajnokság végére egy kicsit elfogytunk, és nem úgy sikerült a hajrá, ahogy szerettük volna. Ebben volt egy kis hiányérzetem – tudtuk meg Tóth Andrástól.

– Június 20-án kezdtünk, öt edzőmérkőzés van a programunkban, ebből kettőt, a Csákvár és a Bicske elleni találkozókat már lejátszottuk. Még sokan vagyunk, hiszen az új, 2004-es korosztályra vonatkozó szabály szerint kellenek a fiatal játékosok, akiket be kell építeni a csapatba. Vannak távozók, Szellák Soma, Balogh László, Miskovicz Roger és Kozma Richárd, de lesznek érkezők, és több próbajátékos jött. Még jobban szeretnénk megerősíteni a csapatot, és ismét megcélozzuk az 1-6. helyet – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában