Frissen Fejérből

2022.06.11. 14:02

Michael Boris maradt a Vidi edzője

Szombat délelőtt egészségügyi és fizikai tesztekkel kezdte meg a felkészülést a 2022/23-as idényre a Mol Fehérvár FC labdarúgó csapata.

Ferencz Balázs

Forrás: Nemzeti Sport

Ahogy arra számítani lehetett, mégsem váltott edzőt a Vidi, a 2021/22-es idény végéig szerződéssel bíró Michael Boris új kontraktusajánlatot kapott, amit a német szakember el is fogadott. 
"Michael Boris nehéz helyzetben ült le a kispadra, de irányításával a szezon végére magára talált a csapat, egy hosszú veretlenségi sorozattal elértük a minimális célt, elindulhatunk a nemzetközi porondon. Azt várjuk a szakmai stábtól, hogy folytassák a tavasszal már megkezdett építkezést, egy jó felkészüléssel az együttes tovább fejlődjön és eredményesebb legyen a következő szezonban" - fogalmazott a molfehervarfc.hu-n Sallói István, a fehérváriak sportigazgatója.
„Tudjuk, hogy szurkolóink várják a híreket a játékoskerettel kapcsolatban is, de klubunk, ahogy eddig is, csak akkor nyilatkozik, ha konkrétumot tudunk bejelenteni. Természetesen a háttérben zajlanak az egyeztetések, de a válogatott mérkőzések miatt sajnos lassabban haladnak a tárgyalások. Minden csapatrészbe tervezünk erősítést, öt-hat olyan minőségi játékos leigazolását tervezzük, akik segíthetnek a céljaink elérésében” - tette hozzá Sallói.

Az első edzést június 13-án, hétfőn vezényli a csapatnak Michael Boris, július 3. és július 15. között pedig Ausztriában edzőtáborozik a Vidi. 
Az Európa Konferencialigában várhatóan július 21-én és július 28-án lép pályára a piros-kék egylet, az UEFA június 15-én tartja a sorsolást.
Az OTP Bank Liga 2022/2023-as szezonja július utolsó hétvégéjén kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában