Megyei II.

2022.05.28. 13:00

Rendkívül kiélezett végjáték előtt állnak a csapatok

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság utolsó, 26. fordulójában Északon leginkább Válra és Szárra irányul a figyelem, ezeken a pályákon dőlhet el a bajnoki cím. Délen az ezüst- és bronz- érmekért három csapat harcolhat.

Káldor András

Parázs összecsapás vár a Vál (fekete) csapata ellen a Csór Truck Trailer együttesére

Forrás: Kricskovics Antal

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT 
Novemberben, Csóron sima győzelemmel zárták a vendéglátók a rangadót, most azonban nem lesz könnyű dolga a bajnoki címre esélyes gárdának, mivel a váliak hazai pályán idén mindössze egyszer kaptak ki és egy döntetlent játszottak, tíz mérkőzésen viszont felülmúlták aktuális ellenfelüket. A Herceghalom is aránylag könnyen lépett túl ősszel a Szár csapatán, és idegenben is, éves összteljesítményüket tekintve inkább nekik van sanszuk a pontok begyűjtésére, és az esetleges címvédésre. A Pákozd csapatának nyernie kellene Fehérvárcsurgón, amennyiben a kiesést el szeretné kerülni, míg a Pusztavám-Jüllich Pátkán próbálkozhat, de a Pátkával elért legutóbbi döntetlen most nem lehet elég. 

2022. május 29., 17.00 
Vál (3.) – Csór Truck Trailer (2.), Videoton Baráti Kör (10.) – Puskás Akadémia FC III (5.), Fehérvárcsurgó (11.) – Pákozd (12.), Bicske II (4.) – Etyek (9.), Szár (8.) – Herceghalom (1.), Pázmánd SE (14.) – Bakonycsernye (6.), Pátka (7.) – Pusztavám-Jüllich (13.) 

DÉLI CSOPORT 
A második helyre a Baracs futhat be, bár Nagykarácsonyban kemény kilencven perc várhat rájuk. Mind a Mezőfalva, mind a Polgárdi idegenben lép pályára. Arra is van esély az utóbbi hetek tendenciáját figyelembe véve, hogy a mezőföldi együttesnek ki sem kell csomagolni a szereléseket, vagy jobb esetben el sem kell utazni a Szabadegyházára. A Polgárdi odaérhet a dobogóra, ha nyer a Seregélyes otthonában. A házigazdák április közepén győztek utoljára, kérdés, az eltiltások után milyen erősségű csapatot küldenek pályára.

2022. május 29., 17.00 
Adony (8.) – Vajtai RSC (1.), Aba–Sárvíz (10.) – LMSK (13.), Szabadegyháza (14.) – Mezőfalva (4.), Seregélyes (11.) – Polgárdi (5.), Nagykarácsony (3.) – Baracs SE (2.), Szabadbattyán (9.) – Káloz (6.), Előszállás SE (7.) – Nagyvenyim (12.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában