Megyei II.

2022.05.06. 11:00

Fontos alsó és felsőházi csatározások következnek

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban a 23. forduló küzdelmei következnek, Északon megerősítheti vezető pozícióját Bicskén a Csór, Délen pedig a Polgárdi akár fel is léphet a vezető trió mögé.

Káldor András

A Pázmánd SE (zöld) ősszel 3-1-re legyőzte a Pusztavám csapatát, és most nyernének

Forrás: Kricskovics Antal

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT
A szombati rangadón a Bicske II gárdája az előző fordulóban legyőzött Vál csapata után újabb skalpot szerezhet, bár nem lesz könnyű dolga a sárga-kék legénységnek, mert a Csór Truck Trailer eddig idén mindössze kétszer kapott ki idegenben. Pusztavámon alsóházi rangadón fogadja riválisát a hazai együttes. A Pázmánd SE pedig győzelmi kényszerben léphet pályára, mert amennyiben veszít akkor helyet cserél vendéglátójával, valamint lassan készülhet a harmadosztály küzdelmeire. Más kérdés, hogy ehhez pályára is kell lépnie a vendégcsapatnak – nem úgy, mint az előző fordulóban, amikor nem utaztak el Szárra…

2022. május 7., 17.00
Bicske II (4.) - Csór Truck Trailer (1.), Bakonycsernye (6.) – Fehérvárcsurgó (11.)

2022. május 8., 17.00
Pusztavám-Jüllich (14.) - Pázmánd SE (13.), Vál (3.) – Szár (7.), Herceghalom (2.) - Videoton Baráti Kör (9.), Etyek (10.) – Pátka (8.), Pákozd (12.) - Puskás Akadémia FC III (5.)

DÉLI CSOPORT
A bajnoki címet ismét bezsebelő Vajta csapata nagy valószínűséggel már nagyon szeretne pályára lépni, erre talán a két elmaradt meccsük után lehet esélyük a Seregélyes ellen. A zsinórban három mérkőzésen győztes Polgárdi újabb ki-ki meccset játszik, ezúttal az Előszállást fogadják. Ha nyernek és az eredmények kedvezően alakulnak számukra akár előrébb is léphetnek egyet a tabellán. Más kérdés, hogy riválisuk, a Mezőfalva öt forduló óta nem győzött, de most képesek lehetnek arra, hogy javítsanak hazai pályán a kiesőjelölt LMSK ellen.

2022. május 8., 17.00
Nagyvenyim (11.) – Szabadbattyán (8.), Adony (10.) - Nagykarácsony GYSA (2.), Vajtai RSC (1.) – Seregélyes (12.), Kálozi SE (7.) – Szabadegyháza (14.), Baracs SE (3.) - Aba–Sárvíz (9.), Polgárdi (5.) - Előszállás SE (6.), Mezőfalva (4.) – LMSK (13.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában