Röplabda

2022.05.09. 13:11

Az előlegezett bizalmat igazolták a fehérvári röpisek

A női röplabda NBI felsőházának zárómérkőzésén már azt is megengedhette magának a bajnok MÁV Előre SC-Bericap, hogy a Budaörsi DSE otthonában az U21-es csapatának tagjaival álljon ki. A fiatalok pedig igazolták Nagy Fanni vezetőedző bizalmát, szoros meccset játszottak vendéglátóikkal.

Káldor András

Kiss Anna (MÁV) labdája útban a Budaörs térfelére

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Budaörsi DSE-Emericus – MÁV Előre SC-Bericap 3-2 (-20, -24, 23, 17, 3)
Budaörs, 63 néző
Vezette: Bibók, Sík.


Budaörsi DSE-Emericus: Pisák F., Horváth P., Vincze, Tátrai, Pisák L., Hernády. Csere: Jakab, Kiss Zs., Darvas, Futsek, Ujvárosi (liberók). Vezetőedző: Ujvárosi Levente  


MÁV Előre SC-Bericap: Sólyom, Kiss L., Csabai, Kiss A., Szilágyi, Sebestyén. Csere: Borostyán (liberó), Vezetőedző: Nagy Fanni.


Remekül kezdték a találkozót a fehérvári fiatalok, 10:4-re elhúztak, és utána már csak arra kellett figyelniük, hogy előnyükkel jól sáfárkodjanak. A második szettben a vendéglátók már jobban figyeltek, de 11-nél érte utol őket a Loki, ám ezt követően a hajrához közeledve átvette a vezetést, és nyerte ezt az etapot is.


Ezután azonban már nem sikerült megnyerni az újabb játszmát, fokozatosan őrölte fel fáradó ellenfelét a házigazda, és a döntő szettet is behúzva magabiztosan nyerte a meccset.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában