Labdarúgás

2022.05.12. 17:14

Ádáz harcot vívnak a dobogós helyekért Délen

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában Északon mindkét bajnoki címre esélyes együttes idegenben lép pályára, míg Délen a Nagykarácsony csapata próbálja meglepni az elsőséget már bezsebelő Vajta együttesét.

Káldor András

A Bicske II (kék) csapata Bakonycsernyén nyerni tudott, és erre készül szombaton is

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR Északi csoport 

Zsinórban harmadik szombaton fogadja ellenfelét a Bicske II hazai pályán, mérlege eddig ötvenszázalékos, és most, a Bakonycsernye ellen is jó eséllyel lépnek pályára, főleg annak tudatában, hogy ős - szel idegenben magabiztosan győzték le riválisukat. Szárra látogat a tabellát vezető Csór Truck Trailer gárdája, ahol nem vár rájuk könnyű kilencven perc. A házigazdák mérlege ugyan felemás hazai pályán, de képesek lehetnek arra, hogy meglepetést okozzanak. A Pázmánd SE a múlt heti pusztavámi vereségét követően az utolsó utáni szalmaszálba kapaszkodhat, bár a Vál elleni párharcnak nem ők a favoritjai. Amennyiben nem jutnak ponthoz, még nagyobb bajba kerülnek. 

2022. május 14., 17.00 Bicske II (4.)–Bakonycsernye (6.)

2022. május 15., 17.00 Szár (7.)–Csór Truck Trailer (1.), Pázmánd SE (14.)–Vál (3.), Pátka (8.)–Pákozd (13.), Videoton Baráti Kör (9.)–Etyek (10.), Fehérvárcsurgó (11.)–Herceghalom (2.), Puskás Akadémia FC III (5.)–Pusztavám-Jüllich (12.) 

Déli csoport 

Négy győzelmet ünnepelhetett a Polgárdi csapata, és ezzel közel került ahhoz a bolyhoz, amely harcolhat az ezüstéremért. Ehhez persze szükségük lenne az utóbbi időben jóformán pontot és gólt sem szerző Aba-Sárvíz legyőzésére. 

Az Előszállás gyengélkedik mostanában, ötször kaptak ki egymás után, ami azt jelenti, hogy kiszálltak az érmekért folytatott csatából, míg ellenfelük, a Mezőfalva ellenben még odaérhet a dobogóra. 

2022. május 14., 17.00 Szabadegyháza (14.)–Baracs (2.) 

2022. május 15., 17.00 Nagykarácsony (3.)–Vajtai RSC (1.), Szabadbattyán (9.)–Adony (8.), Előszállás (6.)–Mezőfalva 4.), Aba-Sárvíz (10.)–Polgárdi (5.), Seregélyes (12.)–Káloz (7.), LMSK (13.)–  Nagyvenyim (11.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában