Foci

2022.04.22. 16:03

Még kapaszkodhat a Herceghalom a címvédésért

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságban a 21. forduló következik, számos érdekesnek ígérkező párosítással telitüzdelve.

KA

Októberben a Csór Truck Trailer biztosan, 3-1-re győzött a Videoton BK ellen

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR ÉSZAKI csoport 
A csoport nyitó találkozóján a Bakonycsernye csapatának van elszámolnivalója a Pátka gárdájával, mivel ősszel alaposan meglepték őket, és 3-0-s pátkai előny után már csak futni tudtak az eredmény után. A Pázmánd SE két hete nyert hazai pályán, fontos lenne számukra a három pont begyűjtése, ám erre még várniuk kell az idegenben is kiegyensúlyozottan szereplő Bicske II.-vel szemben, mivel a mérkőzést egy későbbi időpontban rendezik meg. A Herceghalom számára ahhoz, hogy a tabellát vezető Csór Truck Trailer nyomában maradjon, és a címvédés még lőtávolon belül legyen, nyernie kellene a Puskás Akadémia III. ellen, ami nem tűnik egyszerűnek.

2022. április 23. szombat 17.00: 
Bakonycsernye (6.) – Pátka (7.).

2022. április 24., vasárnap 17.00: 
Pázmánd SE (13.) – Bicske II. (4.) – elmarad, Pusztavám-Jüllich (14.) – Szár (8.), Vál (3.) – Fehérvárcsurgó (9.), Csór Truck Trailer (1.) – Videoton Baráti Kör (10.), Herceghalom (2.) – Puskás Akadémia FC III. (5.), Etyek (11.) – Pákozd (12.).

DÉLI csoport 
A Nagykarácsony köszönhetően a Mezőfalva előző fordulóbéli vereségének, fellépett a második helyre, de ahhoz, hogy ezt a pozíciót megőrizze Nagyvenyimről három ponttal kellene hazatérnie. Üldözője, a Mezőfalva kemény kilencven perc elé nézhet Polgárdiban, ráadásul vendéglátójuk otthon aránylag jól szerepel, nem könnyű onnan pontokkal távozni. Az 20. fordulóban egy­aránt győzött a Szabadbattyán és a Seregélyes, ám a hazai pálya talán a Battyán mellett szólhat.

2022. április 24., vasárnap 17.00: 
Nagyvenyim (10.) – Nagykarácsony (2.), Szabadbattyán (7.) – Seregélyes (12.), Adony (11.) – Szabadegyháza (14.), Vajtai RSC (1.) – Aba-Sárvíz (8.), Káloz (9.) – Előszállás SE (4.), Baracs (5.) – LMSK (13.), Polgárdi (6.) – Mezőfalva (3.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában