ARAK

2022.03.17. 14:21

Véget ért az atléták fedett pályás szezonja

Az U14-es és az U16-os korosztály összetett bajnokságával véget ért a fedett pályás atlétikai idény. Az ARAK ezúttal sem zárt érem nélkül.

Beke Zsombor

A fehérvári atléták közül a 2007-es születésű Balázsik Dávid a kétnapos megmérettetésen kiegyensúlyozott teljesítménnyel a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Borsányi Zoltán tanítványa súlylökésben, magasugrásban és 1000 m-en is élete legjobbját nyújtotta. A válogatott atléta gáton 3 ezredmásodperccel, távolugrásban pedig 11 cm-rel megközelítette egyéni legjobbját.


Ami a többi fehérvári akadémista szerpelését illeti, mindenki helytállt a népes mezőnyben. Az U16-os fiúk ötpróbájában Ódor Balázs 8., Tatai Bulcsú 12., Varga Botond 15., Skoumal Zalán 17., Kertész Kálmán 21., Fliszár Levente pedig a 22. helyen zárt. Az eggyel fiatalabb korosztályba, az U14-esek között Szente Dominik a 13. helyen végzett. A lányok mezőnyében a négypróba „A” verziójában Koszpek Bianka 11., Schreiber Dóra 15., Sógorka Barbara 23. Szauter Emese a 24. pozíciót érte el, míg a „B”-ben Tomaj Léda a 14., Németh Nóra a 18. helyen fejezte be a versenyt .
 

Az ARAK fiataljai számára véget ért a fedett pályás szezon, az elmúlt hetekben született egyéni csúcsok miatt  bizakodhatva várhatják a szabadtéri szezon rajtját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában