Korosztályos teremtornák

2022.02.02. 11:21

Három korcsoportban is rendeztek nívós foci megmérettetést Fejérben

A Fejér Megyei Igazgatóság az utánpótlás korosztályok számára teremlabdarúgó tornát rendezett az U19, az U16, és az U13-as korosztályok számára.

Káldor András

A Móri SE (piros) legyőzte az Enyinget az U19-eseknél

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Az U19-es korosztályban nyolc csapat szállt harcba az FMLSZ Kupáért, az „A” jelű négyesben a Sárbogárd, a Kápolnásnyék, a Pákozd, és a Bodajk körmérkőzéses csatáit veretlenül a Sárbogárd nyerte a Pákozd előtt. A „B” csoportban a Móri SE, a Videoton Baráti Kör, az Enying, és a MIE versengését a Mór nyerte az Enying előtt. Az elődöntőben a Sárbogárdot büntetők után múlta felül a Mór együttese, míg a másik ágon az Enying 2-0-ra legyőzte a Pákozd gárdáját. A bronzmeccsen ismét büntetők után kapott ki a Sárbogárd a Pákozdtól, a finálét pedig a Mór magabiztosan, 4-1-re nyerte az Enying ellen.

A torna válogatottja: Kapus: Botos Imre (Mór), Mezőnyjátékosok: Szabó Kristóf (Mór), Kassai Dávid (Enying), Szulimán Norbert (Enying), Deák Soma (Sárbogárd), Kovács Levente (Pákozd).

Az U16-os korosztályban ugyancsak nyolc klub képviseltette magát. A „C” csoportban a Bodajk, a Kápolnásnyék, a Pátka és a Sárbogárd vett részt. Itt a Sárbogárd és a Bodajk lépett tovább. A „D” csoportban Enying, a MIE, a Pákozd és a Videoton Baráti Kör csapatai próbálták kiharcolni a továbbjutást. Ez végül a Pákozd, és a MIE legénységeinek sikerült. Az elődöntőben a Sárbogárdnak már több szerencséje volt a szétlövésben a MIE csapata ellen, a másik párosításban azonban a Bodajk fölényesen, 8-0-ra győzte le a Pákozdot, és jutott a döntőbe. A harmadik helyért vívott találkozón viszont büntetőkkel bizonyult jobbnak a MIE csapatánál. Itt a döntőben újra jött a Sárbogárd számára jött a „fekete leves”, megint szétlövés után kaptak ki 1-1-es végeredmény után a Bodajktól.

A torna válogatottja: Kapus: Horváth Máté (Sárbogárd), Mezőnyjátékosok: Szabó Dominik (Sárbogárd), Kajdi Roland (Bodajk), Winkelmann Rudolf (Bodajk), Németh Levente (MIE), Sándor Márk (Pákozd).

Az U13-asoknál a Pákozd, a Fehérvárcsurgó, a Videoton Baráti Kör, és a Feketehegy együtteseinek körmérkőzése után hirdettek győztest. Itt a Feketehegy veretlenül végzett az élen a Videoton BK és a Pákozd előtt.

 

A torna válogatottja: Kapus: Szabó Ferenc (VBKE), Mezőnyjátékosok: Kopácsi Gergő (VBKE), Venczel Martin (Feketehegy), Venczel Milán (Feketehegy), Molnár Márton (Fehérvárcsurgó), Mozgai Flórián (Pákozd)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában