Visszatérni a győzelmekkel tarkított útra

2022.02.09. 13:04

Csütörtökön és pénteken is Grazban lép jégre a Hydro Fehérvár AV19

A Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata újabb két mérkőzést magába foglaló idegenbeli túrára utazik, de ezúttal a két találkozó közötti időt nem kell utazással tölteni, hiszen csütörtökön és pénteken is Grazban lépnek jégre Háriék.

Beke Zsombor

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A 2022-es évet nagyon jól kezdte a Volán, zsinórban öt győzelemmel a háta mögött utazott vasárnap Villachba Kevin Constantine együttese. A karintiai találkozón sokáig a Fehérvárnak állt a zászló, de az osztrák gárda a Fejér megyeiek eladott korongjainak köszönhetően 1-3-ról is vissza tudott jönni, és végül mind a három pont Ausztriában maradt. Hétfőn sem termett sok babér Petanéknak, hiszen a Znojmo hazai pályán 4-0-val indította az első nyolc percet, a fehérváriak védekezése régen látott módon omlott össze. Bár a folytatásban becsülettel ment előre a Volán és fel is zárkózott, a csehek 5-2-re nyertek.

A graziak ellen eddig felemás az idei szezon mérlege, két raktár utcai találkozón egyszer a kék-fehérek (3-1), egyszer az osztrákok nyertek (2-6). Fontos pontokért utazik a tabellán a harmadik helyen álló Hydro Fehérvár AV19 a tizedik Grazhoz, hiszen az élmezőny továbbra is rettentő sűrű, egy hosszabb vereségsorozat pedig könnyen a biztos rájátszásba kerülhet. A csütörtöki találkozó 19.15-kor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában