Nehéz falatnak bizonyultak

2022.02.08. 12:36

A Fino Kaposvár magabiztos játékkal győzte le a DKSE csapatát

A férfi röplabda Extraliga 10. fordulójában a tartalékos, ám még így is sokkal esélyesebb Fino-Kaposvár vendége volt a DKSE csapata. A házigazdák érvényesítették a papírformát.

Káldor András

Nem mindig működött megfelelően a DKSE sánca

Forrás: F. Kaposvár

Fino-Kaposvár–Dunaújvárosi KSE 3–0 (19, 16, 13)

Kaposvár Aréna, 127 néző.

Vezette: Halász, Árpás

Fino-Kaposvár: Garchet, Hubicska, Sandoval, Iván B., Bögöly, Vasques. Csere: Bozóki (liberó), El Hazari, Radovics, Fenyvesi B., Kiss M. Megbízott edző: Demeter György.

Dunaújvárosi KSE: Hatvany, Dufour, Kisházi, Pavliuk, Laczi, Farkas L. Csere: Sümegi (liberó), Tamási, Dulcz, Winter. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Már az első szettben erődemonstrációt vonultatott fel a somogyi alakulat, bár 13:8-ra megközelítették vendéglátóikat a piros-fehérek, hat-nyolc ponton belülre nem tudtak férkőzni. A második játszmában egy kicsivel bátrabban kezdett a DKSE, 5:5-ig együtt haladtak ellenfelükkel, ám ezt követően élt a lehetőségeivel, és kihasználta vendégei hibáit a Fino, és könnyedén nyert. A harmadik etapban ismét gyorsan komolyabb előnyt kovácsolt a légiósokkal és válogatottakkal teletűzdelt Kaposvár, 3:9 után már leginkább arra hajthatott Tomanóczy Tibor csapata, hogy elérje, esetleg túlszárnyalja a tíz pontot. Ez sikerült, de ennél többre ezúttal nem futotta, a somogyiaknak pedig még az is belefért, hogy számolatlanul rontsák nyitásaikat...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában