Röplabda

2022.01.04. 21:23

Elődöntős lett a Kaposvár

A férfi röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján a MÁV Előre SC-Foxconn csapata a FINO Kaposvár otthonában vereséggel zárt.

Káldor András

A fehérvári csapat is fejet hajtott Iván Gergő emléke előtt

Forrás: MÁV-E

FINO Kaposvár – MÁV Előre SC-Foxconn 3:0 (21, 17, 18) 

 

Kaposvár Aréna, 738 néző 

Vezette: Halász, Szarka 

Kaposvár: Hubicska, San­doval, Milovanovics, Bö­göly, Ouyachi, Garchet. Csere: Bozóki (liberó), El Azhari, Vasquez, Fenyvesi, Kiss M. Vezetőedző: Ruben Wolochin. 

MÁV Előre SC: Kholman, Deliu, Boa, Balázs, Listanskis, Kulcsár. Csere: Takács M., Szentesi (liberók), Doda. Vezetőedző: Dávid Zoltán.

A találkozó megemlékezéssel indult. A MÁV Előre nyitott először, majd ezt követte az egyperces gyászszünet a január elsején tragikus körülmények között, közúti balesetben elhunyt Iván Gergő emlékére. A 20 éves játékos mezszámát a klub visszavonultatta, többé senki nem húzhatja majd magára a 14-es mezt. Az első meccsen a Kaposvár sima 3:0-as győzelmet aratott, így számukra elég volt két nyert szett is a továbbjutáshoz. A várakozásoknak megfelelően jobban kezdett a vendéglátó, bár ettől függetlenül a Loki kiegyenlített, és aránylag hosszabb ideig, 9-9-ig próbálta szorossá tenni a szettet. Nem játszott alárendelt szerepet a fehérvári gárda, jól tartotta magát a folytatásban is, ám a rutinos házigazdák simán nyerték a játszmát. A középső játékrész a válogatott Bögöly Gábor sikeres nyitásával indult, de 3-2-re is vezetett a Loki a szett elején, utána fokozatosan haladt a FINO az újabb részsikere felé. A harmadik etap elején újfent előnybe került a MÁV, és tartotta magát egy darabig. 9-6 után azonban egyre jobban érvényesült a vendéglátók akarata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában