Vízilabda

2022.01.14. 13:55

A ligautolsó Győrt fogadja a DFVE

A Dunaújváros könnyűnek ígérkező találkozóval hangolhat az UVSE-re.

Beke Zsombor

Forrás: Dömötör Csaba

Az E.ON női OB I. 8. fordulójában a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület a GYVSE-UNI Győr csapatát látja vendégül szombat délelőtt 11 órakor.

A rövid téli szünetet követően a női első osztályú vízilabda-bajnokság mezőnye is nekiindul a 2022-es esztendőnek. Mihók Attila gárdája már karácsony után munkába állt, majd szilveszter után már az új év első kihívásai lebegett a DFVE szeme előtt. Gardáék hét forduló után a harmadik helyen állnak a két veretlen csapat, az UVSE és az FTC mögött. Egy szombati győzelem esélyt adhat a dunaújvárosiaknak a felzárkózásra, vagy egy esetleges előzésre, hiszen a 8. fordulóban fővárosi rangadót rendeznek a zöld-fehérek pályaválasztásával.

Ami a DUE ellenfelét illeti, a győriek eddig mind a hét mérkőzésüket elveszítették, mindössze 33 dobott gól szerepel a nevük mellett. A Fejér megyei alakulat számára tehát papíron egy könnyed találkozó vár szombat délelőtt. Az önbizalom növelésre szükségük is lesz a dunaújvárosi lányoknak, hiszen szerdán már egy sokkal komolyabb feladat vár Gurisattiékra, amikor is a Magyar Kupában legyőzött UVSE gárdájához látogatnak majd. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában