Öregfiúk tornája a VOK-ban

2021.12.27. 21:28

A Sárépszer Kft. vitte haza az első kupát

Elrajtolt a szurkolók által már nagyon várt – mivel a pandémia miatt tavaly elmaradt – Fehérvári Futballfesztivál, amely a két ünnep között remek szórakozást ígér/igért a Videoton Oktatási Központban.

Káldor András

Az örökifjú Horváth Zsolt (j) a kispályán is varázsolt

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Kora délután újára indult a labda, méghozzá egy rangos hat csapatos öregfiúk tornával, amelyen a +38-as korosztály vehetett részt. Két csoportba osztották be a nevező együtteseket, melyek között az előző évek gyakorlatától eltérően most kizárólag Fejér megyei együttesekkel találkozhattak a kilátogatók.

Az Enyingi Öregfiúk - Sárépszer Kft. csapatainak meccsével indultak az amúgy négynapos torna küzdelmei. A végső győzelemre is esélyes Sárépszer Kft. „hangolódásképpen” 8-0-ra legyőzte ellenfelét, igaz a gárdában az utóbbi években a kispályán meghatározó játékosokkal találkozhattunk, akiknek ugyan a haj már kissé deresebb lett, egy kicsit szaporábban vették a levegőt a mérkőzés lefújása után, de a játéktudásuk ugyanaz, mint volt korábban. Reveland Zoltán korlátlan úr volt a kapuban, Somogyi Szabolcs fineszes gólt lőtt a végén, Horváth Zsolt, Kovács Attila, Gál Dániel, és Bobory Balázs látványos megoldásokkal szórakoztatták a nagyérdeműt.

- Megöregedtünk, jó lenne húsz évvel fiatalabbnak lenni! – mondta nevetve az Alba Ligában a mai napig is aktívan futballozó Béres Zoltán, A papírforma érvényesült, a Fejó-Therm Kft. legyőzése után az elődöntőben a Masterplasttal találkoztak. Ellenfelük, amelyet többek között Nagy Lajos, Árki Gábor, Salacz Zoltán erősített két rendkívül sima győzelemmel (Sárszentmihály 5-2, VBKE 5-0) tett egy lépést a finálé felé. Aztán a Fejó-Therm Kft. megállította őket, az egykori válogatott Salamon Miklós és játékostársai 2-0-ra nyertek ellenük.

A másik ágon pedig a Sárépszer Kft. könnyű, 6-0-as sikert elérve jutott a döntőbe. A bronzmeccsen a Sárszentmihály 6-0-ra kiütötte a Masterplastot, míg a döntő mérkőzésen a a Sárépszer Kft. szoros csatában, 1-0-ra legyőzte a Fejó-Therm csapatát.

A futballfesztivál kedden 13 órától a Női Kupa, valamint a Kiss Lajos Emléktorna küzdelmeivel folytatódik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában