Magyar Kupa

2021.11.24. 13:45

Zsákai Eszter magyar bajnok falmászásban

Szegedi-Csinády Balázs és Fürstner Balázs ezüstöt, Imre Léna, Domahidy Kata, Kovács Samu, Szász Attila és Elekes Benedek bronzérmet nyert.

Krebsz András

Domahidy Kata (b) Magyar Boulder Bajnokság 2021 bronzérmese serdülő, Jámbor Ádám (k) MKSE (Mozogj Kreatívan SE - Redrock) vezető edzője és a lányok felkészítője, Zsákai Eszter (j) 2021 Magyar Bajnok serdülő

Forrás: Az egyesület

November második hétvégéjén a fővárosi Gravity Boulder teremben zajlott a 2021-es esztendő utolsó falmászó boulder Magyar Kupa-fordulója, a verseny után az idei év boulder szakágban elért összetett eredményekre is fény derült.

A fővárosi viadalon nyílt női kategóriában Imre Léna a 9. (Redrock), Forgács Eszter Evelin (Rotpunkt) a 28. helyen végzett, Imre összetettben is a 9., míg Forgács a 25. pozícióban zárt.

A férfiaknál Szegedi-Csinády Balázs (Redrock) a 32., Kovács Samu (Redrock) a 47., Csutorás Gergő (Rotpunkt) az 54., Takács Kristóf (Redrock) a 84., Pajor Vince (Rotpunkt) a 85., Hegedüs-Krisó Dénes (Rotpunkt) a 93., Boros Nándor (Redrock) a 95., Kukoda Károly (Redrock) pedig a 99. helyezést érte el. Az év végi elszámolásnál Szegedi-Csinády a 29., Kovács a 33., Boros a 69. lett.

Junior korcsoportban a hölgyeknél Imre Léna a 2., Forgács Eszter Evelin a 6. helyet kaparintotta meg, összetettben Imre bronzérmet szerzett, Müller Ágnes (Redrock) a 6., Forgács Eszter Evelin a 7., Sándor Réka (Redrock) a 8., míg Németh Virág (Redrock) tizedikként végzett. A fiúknál Szegedi-Csinády Balázs a 6., Boros Nándor a 14. pozícióban fejezte be a versenyt, ezzel együtt a végelszámolásnál Szegedi-Csinády ezüstérmet nyert, Boros a 7., Szegedi-Csinády Csongor (Redrock) a 14., Szkok Bálint pedig (Redrock) a 19. lett.

Ifjúsági A korcsoportban Takács Kristóf (Redrock) a 10., összetettben Takács a 15., Nagy Levente (Redrock) a 19., Gugi Bors (Redrock) a 21., Bánfalvi Barnabás (Redrock) a 23., Ravasz Márton (Redrock) a 25. pozícióban zárt, míg a lányoknál Matern Léna (Redrock) a 8. legjobb eredményt érte el. Az ifjúsági B korosztályban Kovács Samu a 4., Pajor Vince a 6., Hegedüs-Krisó Dénes a 8. lett. Összetettben Kovács bronzérmet nyert, Pajor Vince a 6.,

Hegedüs-Krisó Dénes a 7., Gugi Álmos (Redrock) a 16., Hrabovszki Zain (Redrock) a 17., míg Ruprecht Ákos (Redrock) a 23. lett, a lányoknál az egész éves teljesítményével Hrabovszki Zia (Redrock) a 13., Krisztik Bianka (Redrock) a 15., Török Anna (Redrock) a 18., Török Zsófia pedig (Redrock) a 19. pozícióra szolgált rá.

A serdülők mezőnyében a lányoknál taroltak a fehérváriak: Zsákai Eszter (Redrock) az 1., Domahidy Kata (Redrock) a 2., Juhász Tamara (Rotpunkt) a 3., Pajor Natália (Rotpunkt) a 8. helyen végzett. Az év végi zárásnál sem maradt el az öröm, Zsákai Eszter magyar bajnok lett, Domahidy Kata bronzérmet szerzett, Juhász Tamara az 5., Pajor Natália a 7., Koródi Veronika (Redrock) a 12., Czupi Anna (Redrock) a 13. pozícióban végzett. A fiúknál Smakaj Dániel Driton (Redrock) a 7. lett, összetettben Smakaj a 6., Szabó-Csigó Csanád (Redrock) a 26. helyen zárt.

A gyerek korcsoportban Varga Kata (Redrock) a 17., Mezősi Hanna (Redrock) a 18. helyet szerezte meg, összetettben Varga a 14., Mezősi a 15. pozícióban zárta a szezont. A fiúknál Fürstner Leon (SZHSK) az 1., Szász Attila (Redrock) a 3. Tóth Vince (Redrock) az 5., Kertai Zalán (Redrock) a 9. lett, összetettben Fürstner ezüstérmet szerzett, Szász a bronz medált vihette haza, Tóth az 5., Kertai a 11., Fésüs Kristóf Benett (Redrock) a 18., Purgel

Bálint (Redrock) pedig a 20. legjobb eredményt érte el.

A minik mezőnyében Kalmár Zsófia (Redrock) a 11. lett, összesítettben Nagy Emese (Redrock) bronzérmet szerzett., Kalmár az 5., Gájásy Petra (Redrock) a 15. legjobb eredményt érte el. A fiúknál Nosal Benedek (Redrock) a 7., Elekes Benedek (Redrock) a 8., ezzel együtt a végelszámolásnál Elekes bronzérmet szerzett, Nosal az 5., Magyar Martin (Redrock) a 6., Szentes Ákos (Redrock) a 8., míg Janky Merse (Redrock) a 17. lett.

A szenioroknál Csutorás Gergő a 8., Kukoda Károly a 19. helyen zárt, összetettben Csutorás a 7., Kukoda a 19., Czeglédi Attila (Redrock) az 50. lett. A hölgyeknél Sándorné Szappanos Ágnes (Redrock) éves teljesítménye az 5., Kispál Gyöngyié (Redrock) a 8., Kőhegyi Ákosnéé (Redrock) a 16. hely megszerzését eredményezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában