rögbi

2021.11.19. 10:00

Sült Krumpli Kupa a Köfémen

A Fehérvár Rugby Club szombaton rendezi a hagyományos Utánpótlás Sült Krumpli Kupát a Köfém Rögbi pályán szombaton 10 órai kezdettel.

Káldor András

Forrás: Pixabay

A rögbitornákat is újra kellett indítani! Ez az általános vélekedés a Fehérvár Rugby Club háza táján, bár idén összesen csupán 13 csapat nevezett a korábbi 28-30 csapattal szemben az egyesület záró tornájára, amelyet minden évben megrendez, ám a 2020-as esemény a pandémia miatt elmaradt.

A székesfehérvári csapatok között az indulók között megtaláljuk az István Király, Táncsics Mihály és a Vörösmarty Általános Iskola csapatait is. Szerepel továbbá a Nádasdladány és természetesen a Fehérvár Rugby Club U12-es lánycsapata és az U14-es gárdája. Kezdő korosztály ez a csapat, még csak szeptember közepe óta edz és csak a Kecskemét hasonló kezdő csapatával mérkőzik.

Az eredményhirdetés az U10-14-es korosztályban 14 órakor kezdődik, míg az U18-as fiú megmérettetés azt követően kezdődik majd.

A szervezők szerint az első a biztonság a kezdők játékában, itt még nincs lebirkózás, kontaktjáték.

Vezető képünk illusztrációs fotó!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában