A DUE sok gólt dobva nyert

2021.11.03. 21:00

Sima dunaújvárosi siker

Az E.ON OB I. 4. fordulójában a Dunaújvárosi Egyetem Maarsk Graphics vízilabdacsapata a nyeretlen III. Kerület otthonában vizitált. Fölényes Fejér megyei siker született a szerda esti találkozón.

Beke Zsombor

20211029 Dunaújváros Dunaújvárosi Egyetem - Maarsk Graphics DFVE (világos sapka) - Tigra-ZF-Eger (sötét sapka) felnőtt női vízilabda mérkőzés a Fabó Éva Sportuszodában Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH Képen: SZILÁGYI DOROTTYA (2)

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

III. Kerület TVE – Dunaújvárosi Egyetem Maarsk Graphics 6-19 (1-6, 2-5, 2-1, 1-7)

Dunaújváros gólszerzői: Szilágyi 8, Gurisatti 5, Garda 1, Mucsy A. 1, Somogyvári L. 1, Pál R. 1, Szellák 1, Sümegi 1.

Abszolút esélyesként várta a DFVE a szerda esti fővárosi kirándulást, hiszen Mihók Attila együttese veretlenül, míg a III. Kerület nyeretlenül várhatta az összecsapást. A találkozó Szilágyi Dorottya sikeresen elvégzett büntetőjével kezdődött, 15 másodperc kellett mindössze az első vendég gólhoz. Három perc után még csak egy gól volt az előny, majd a negyed végét alaposan megnyomta a DUE, Szellák, Mucsy és Pár találataival nyolc perc játék után 6-1-re vezetett a Dunaújváros. A második játékrészben Szilágyi és Gurisatti is belelendült, félidőben 11-3-at mutatott az eredményjelző.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A nagyszünet után visszavettek a vendégek, olyannyira, hogy a harmadik negyedet 2-1-re megnyerték a fővárosiak. Mihók Attila a két játékrész között valószínűleg rendet tett a fejekben, így az utolsó nyolc percben visszatalált a helyes útra és hét gólt szerzett a Fejér megyei alakulat.

A DUE-nak most egy hét pihenő következik, jövő szerdán a Szentes érkezik Dunaújvárosba, majd 13-án következik a BVSC elleni rangadó idegenben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában