férfi röplabda

2021.11.08. 23:23

Nem sok esély volt

A férfi röplabda Extraliga 4. fordulójában a bajnoki címvédő Pénzügyőr SE otthonában nem sok babér termett a DKSE csapatának, 56 perc alatt legyőzték őket a zöld-fehérek.

Káldor András

Jól küzdött az újvárosi gárda (fekete)

Fotó: Pénzügyőr SE

Pénzügyőr SE – DKSE 3:0 (25:9, 25:12, 25:17)

Budapest, 100 néző.

Vezette: Soltész Róbert, Ujházi Mónika.

Pénzügyőr SE: Magyar B., Kovács Z., Da Silva, Kiss D., Dávid Cs., Rása. Csere: Szabó V., Gacs, Majoros, Feliciano, Kozsuharov (liberók). Vezetőedző: Jókay Zoltán.

DKSE: Farkas L., Tamási, Kisházi, Tajti, Hatvany, Kecskeméti. Csere: Sümegi (liberó), Winter, Dulcz, Pintér B., Szabó P., Tóth K., Béres. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

Jól küzdött az újvárosi gárda (fekete)
Fotó: Pénzügyőr SE

Már az első szettben alaposan bekezdett a címvédő, és nem sok teret engedett az újvárosi fiataloknak. A folytatásban azért már voltak momentumaik a DKSE-nek, a második játszma eleje egész szoros volt, de aztán 11:9 után már újfent meglátszott a két gárda közötti erő- és tudásbéli különbség. A záró etap tartott a legtovább, 21 percig, és még a vezetést is megszerezték a vendégek (9:10), de Kecskeméti Bálint ütése után is 12:12-t mutatott az eredményjelző.

Innentől azonban már nem volt megállás, sebességet váltott a Pénzügyőr, és fordított, majd alaposan meglépett (20:13), a hajrában pedig érvényesítette a papírformát, és teljesen megérdemelten győzött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában