tenisz

2021.11.01. 20:58

Komoly színvonalon játszottak a versenyzők a Viszló Transz Kupán

A fiúknál és a lányoknál is egyesben és párosban is avattak győztest a Viszló Transz Kupán. Magyar győzelem is született a junior nemzetközi tenisztornán.

Németh Krisztián

Mindent beleadtak a versenyzők, meglehet, hogy hamarosan felnőtt-tornán látjuk őket a legjobbak között

Fotó: Németh Krisztián / Fejér Megyei Hírlap

A Kiskút Tenisz Klub J2 kategóriájú, azaz csaknem korosztályos Grand Slammel felérő tornáján komoly mezőny sereglett össze, a korosztályos Roland Garroson elődöntős Gabriel Debru már a második fordulóban kiesett! A házigazdák játékosai közül Gombás Péter és Juhász Bence nem jutott tovább a selejtezőből, a lányoknál szabadkártyával Kántor Anna és Badics Mila is ott lehetett a főtáblán. Utóbbi az első körben búcsúzni kényszerült, Anna viszont óriási csatában kiharcolta a második kört.

Mindent beleadtak a versenyzők, meglehet, hogy hamarosan felnőtt-tornán látjuk őket a legjobbak között
Fotó: Németh Krisztián / Fejér Megyei Hírlap

A finálékat vasárnap rendezték a Kiskút útján. A pécsi Bartha Panna a horvát Sara Svetaccsal az oldalán a végső győzelemig menetelt, a döntőben a negyedik helyen kiemelt orosz Gavrilova–Judenko-párost legyőzve. Egyesben a lányoknál bolgár, a fiúknál olasz győzelem született. Párosban férfias küzdelem kerekedett, három szettben cseh srácok nyertek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában