Nem lefutott csaták

2021.11.06. 07:00

Kétszer otthon léphetnek jégre a Bikák

Az Erste Liga hétvégi játéknapjain a Dunaújvárosi Acélbikák csapata kétszer lép hazai jégre, míg a Titánok az UTE vendége lesz vasárnap este.

Káldor András

Szeles Martin a Titánok kapujában

Fotó: A klub

A DAB számára égetően fontosak lennének a pontok ahhoz, hogy tovább tudjanak lépni az alapszakasz végén. Legutóbb a Csíkszereda minden különösebb nehézség nélkül győzte le őket Újvárosban, és a Magyar Kupától is búcsúztak szerdán az FTC-Telekom otthonában. Szombaton 17 órakor a tabellán a 8. helyen tanyázó DEAC együttesét fogadják, akikkel idén még nem találkoztak. A debreceniek meccsel a lábukban érkeznek az összecsapásra, mert pénteken későn este, lapzártánk után fejeződik be Győrben a mérkőzésük. Vasárnap pedig éppen az egykori Dunaferr-kedvenc, Ladányi Balázs által dirigált UNI Győr ETO HC érkezik a Dunaújváros Jégcsarnokba, ahol szintén 17 órától indul hatvanperces útjára a korong.

Szeles Martin a Titánok kapujában
Fotó: A klub

Az utóbbi időben egyre markánsabb teljesítményt nyújtó Titánok kivágták a rezet csütörtökön az FTC-Telekom elleni egygólos sikerükkel, de vasárnap 18.30-tól sem vár rájuk sétagalopp a az UTE otthonában. A lila-fehéreket fűtheti a visszavágás vágya, hiszen bő két hete Fehérváron szétlövéssel nyertek a Titánok 4-3-ra, köszönhetően a Fradi ellen is ihletett formában védő Szeles Martinnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában