Muay Thai és K–1 küzdelmek

2021.10.06. 20:44

Szuper szombat az Alba Regia Sportcsarnok szorítójában

Brutálisan erős mezőnnyel, hazai kedvencekkel, kiemelkedő női harcosokkal, fiatal tehetségekkel, Európa- és világbajnokokkal jön Székesfehérvárra a Superfight Series Hungary október 16-án, szombaton.

Németh Krisztián

Látványosnak ígérkezik a székesfehérvári gála

Fotó: Prémium Média & Sport Management Zrt.

A Superfight Series Hungary visszatér, immár a nyolcadik gálájához érkezik a küzdősportsorozat, amelynek ezúttal a székesfehérvári Alba Regia Sportcentrum ad majd otthont. Összesen tizenöt meccset vívnak a felek a gálán.

A főmérkőzést Spéth Norbert és az ukrán Igor Ljubcsenko vívja majd. Ismét ringbe lép a gála történetében még veretlen Bereczki Dominik, rá a Németországban élő Ramazon Nuridinov vár majd. Tóth Csaba 81 kilogrammban a szerb Jovan Szmilics ellen készül még tovább nyújtani saját veretlenségét. Izgalmasnak ígérkezik Bordás Alex és a cseh Dominik Tábor összecsapása is, mivel a 72,5 kilogrammos súlycsoport két legjobb formában lévő európai harcosa méri majd össze tudását.

Látványosnak ígérkezik a székesfehérvári gála
Fotó: Prémium Média & Sport Management Zrt.

– Sok tehetséges, fiatal női versenyzőnk van idehaza. Kifejezett célunk volt, hogy a korábbiaknál még nagyobb teret tudjunk nyitni a számukra. Tóth Enikő és Sándorfi Ajsa egyaránt cseh ellenféllel találkozik majd, míg Gombaszögi Viktória és Cseh Anna egymás ellen bizonyíthatnak – tudtuk meg Kispál Balázstól, a gála szakmai vezetőjétől.

A fehérvári közönségnek külön is lesz kiért szorítani: Gombaszögi mellett a 71 kilogrammban készülő Szombati Gergő is a székesfehérvári színeket képviselve lép majd szorítóba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában