Frissen Fejérből

2021.10.03. 07:15

Olykor autót törve tör előre Fuksz Bence

Két fordulóval a szezon zárása előtt kategóriájában a harmadik helyen áll a fehérvári ralikrosszos, Fuksz Bence.

Ferencz Balázs

Fuksz Bence már kategóriája harmadik helyén llFotó: Kalitta

Komoly izgalmak övezték a Kalitta Motorsport Egyesület versenyzőjének elmúlt heteit. Fuksz Bence a ralikrossz bajnokság Magyar Kupa -1400 géposztályában az ausztriai Greinbach-ban ütközött, autója 360 fokot perdült, majd a tetején állt meg. A fehérvári pilóta ugyan nem sérült meg, de Suzuki Swiftjén sokat dolgoztak, hogy el tudjon indulni a kakucsi viadalon.

A Kakucsringen Bence nagyon magabiztosan, összeszedetten vezetett. Az előfutamokon is jó eredményt ért el. A döntő futamban pedig a második helyet szerezte meg.

Fuksz Bence már kategóriája harmadik helyén llFotó: Kalitta

Máriapócson is a legjobbak között terelgette autóját a murvás-aszfaltos pályán. Az előfutamok során ugyan technikai hibák hátráltatták Fuksz Bencét, azonban a döntő futamra sikerült úrrá lenni a problémán, s a harmadik helyre kormányozta a Swiftet. Két utóbbi dobogós helyezésével Fuksz fellépett az összesített verseny harmadik pozíciójába. A ralikrossz-bajnokság október 16-án a Slovakiaringen folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában