boulder

2021.09.25. 07:42

Redrockos érmek a váci falmászó versenyen

Ba-Rock boulder Magyar Kupa-fordulót rendeztek a hétvégén a Dunakanyarban, a fehérvári mászók egy arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet kaparintottak meg a vetélytársaik elől.

Krebsz András

Fotó: a klub

A megyeszékhelyről három klub versenyzői is képviseltették magukat, közülük a legnagyobb létszámban a Mozogj Kreatívan SE (Redrock) mászói érkeztek Vácra.

Bal oldalon Domahidy Kata, mellette középen Zsákai Eszter
Fotó: a klub

Nyílt női kategóriában Imre Léna a kilencedik, Müller Ágnes a 10., Szappanos Ágnes a 29., míg Kispál Gyöngyi a 39. helyezést érte el.

A férfiaknál Szegedi-Csinády Balázs a 16., Kovács Samu a 31., Csutorás Gergő (Rotpunkt) a 40., Lengyel Csaba (Rotpunkt) a 44., Boros Nándor a 45., Kukoda Károly pedig az 50. pozícióban végzett.

Kovács Samu – Redrock
Fotó: a klub

A junioroknál Boros Nándor a 7., míg a lányoknál Imre Léna a 4., Müller Ágnes az 5. legjobb eredményt érte el. Ifjúsági B kategóriában Kovács Samu a 4., a serdülők mezőnyében Smakaj Dániel Driton a 6., a lányoknál Zsákai Eszter az első, míg Domahidy Kata a második helyen végzett.

Gyerek korcsoportban Fürstner Leon (SZHSK) bronzérmet nyert, Szász Attila 4., Tóth Vince a 6. pozícióban követte őt. A minik között Elekes Benedek a 6., Nosal Benedek a 7., a lányoknál Kalmár Zsófia a 6. lett.

Fürstner Leon – SZHSK
Fotó: a klub

A seniorok sem pihentek, Szappanos Ágnes a 4., Kispál Gyöngyi a 9., a férfiaknál Csutorás Gergő (Rotpunkt) a 7., Lengyel Csaba (Rotpunkt) a 8., míg Kukoda Károly a 11. pozícióban zárta a viadalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában