Fehérvár Küzdősport SE

2021.08.27. 18:36

Válogatott közelében az ökölvívók

Ketten már rendszeres tagjai a korosztályos ökölvívó válogatottnak a Fehérvár Küzdősport SE sportolói közül, s van olyan fiatal, aki közelít a kerettagsághoz.

Ferencz Balázs

A Fehérvár Küzdősport SE vezetőedzője, Turós Arnold tavasz óta dolgozik a serdülő ökölvívó válogatott edzőjeként, s büszkén pillanthatott a „hazai” nevelésű öklözőkre is, akik helyet kaptak a korosztályos válogatottakban.

A boszniai serdülő Európa-bajnokságra az olimpiai edzőtáborban készültek a fiatalok, ahol a fehérvári Frank Dominik is részt vett, azonban az FKSE sportolója végül nem utazhatott a kontinensviadalra.

Tóth Adrián Moszkvában bokszolt
Fotó: FKSE

Augusztus 21-én Tóth Adrián a junior válogatottal utazott Moszkvába egy orosz – magyar csapat-találkozóra. Adriánt a junior Eb-n elszenvedett veresége annyira feltüzelte, hogy Moszkvában mindkét orosz ellenfelét megverte, nagymértékben kivette részét a 22-20-as összesített magyar sikerből.

Augusztus 30-ra a Fehérvár KSE ifjú amazonja, Nagy Evelin kapott válogatott meghívót, az ifjúságiakkal Szerbiában lép szorítóba egy igen erős nemzetközi viadalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában