Frissen Fejérből

2021.08.01. 16:53

Lemondott válogatott feladatairól

Turós Arnold komoly elhatározásra jutott, csakis klubfeladataira koncentrál, lemond a serdülő ökölvívó-válogatottnál betöltött edzői posztjáról.

Ferencz Balázs

Turós Arnold már fontosnak tartja, hogy öklözői ne „szálljanak el”

Fotó: FMH-Archív (NN)

Mint ahogy azt Turós Arnold, a Fehérvár Küzdősport SE nyilatkozatában kifejtette, azért kellett meghoznia a nehéz döntést, mert június óta nem látta a saját versenyzőit.

– Nagy megtiszteltetés, hogy megválasztottak a legérzékenyebb korcsoport, a 13-14 éves serdülők edzőjének, de így a saját csapatomra kevés idő jut – fogalmazott a negyven esztendős Turós Arnold.

A fehérvári ökölvívóedző a válogatott edzőtáborában, majd az augusztus 10-20. között zajló serdülő Európa-bajnokságon még tevékenykedik, de azt követően teljes mellszélességgel a Fehérvár Küzdősport SE szakmai munkájára koncentrál.

– Egyesületünk utánpótlásban minden korcsoportban rendelkezik válogatott versenyzővel, ami komoly edzői munkát igényel, így nem tudok sokat távol lenni. Segítségemre van ugyan a felnőtt magyar bajnoki ezüstérmes tanítványom, kollégám, barátom, Lénárt Péter, de így az ö edzésmunkája sajnos háttérbe szorul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában