foci

2021.07.04. 08:00

Újabb közönségkedvenc tért vissza Csákvárra

A rutinos futballisták táborát erősíti az NB II-es együttesben a 32 éves játékos.

Németh Krisztián

Újra sárga-kékben Bakos Szabolcs

Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

Nagyon fontos, hogy mind több fiatal, akár saját nevelésű labdarúgó kapjon lehetőséget a hazai bajnokságokban. Ám az ifjak magját jó, ha körbeveszik a rutinos, régi motorosok, akik képesek stabilitást nyújtani az együtteseknek.

Újra sárga-kékben Bakos Szabolcs
Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

Ennek jegyében tette át, illetve vissza székhelyét Csákvárra Csirmaz István, Takács Tamás és Dulló Martin is. Mónos Tamás vezetőedző már nemcsak velük, hanem a klubhoz négy év után visszatérő Bakos Szabolccsal is számolhat, aki 2014 és 2017 között volt meghatározó tagja a sárga-kékeknek. 84 bajnokin – valamint 12 kupameccsen – játszott, ezeken kilenc gólt ért el. Tagja volt a 2015–16-os idényben hatodik helyen végzett együttesnek. Távozása után két évet Budaörsön, egyet Nyíregyházán töltött. Az elmúlt szezonban az NB III-as Mosonmagyaróvár, illetve a bajnoki címet szerző és a másodosztályba feljutó III. Kerületi TVE játékosa volt. 2008-ban éppen a fővárosi klubtól kapta első profi szerződését a temesvári születésű futballista. Megfordult Felcsúton, a Vasasban és Tatabányán is.

A közönségkedvenc tehát visszatér Csákvárra, a közönség szeretetét elsősorban azzal vívhatja ki (az egész csapat), ha jóval stabilabb teljesítményt nyújt, mint – az egyébként sok, nem várt nehézséggel tarkított – elmúlt szezonban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában