NB III

2021.07.24. 19:32

A Szekszárd ellen rajtol a DPASE

Az MLSZ versenybizottsága elkészítette a 2021/2022. évi NB III-as labdarúgó-bajnokság sorsolását.

Gróf András

A közép csoportban szereplő Dunaújváros PASE labdarúgócsapata hazai pályán kezdi meg a pontvadászatot augusztus elsején. Pályaválasztóként ebben a szezonban is a stadionban lép majd pályára a csapat. Az idénynyitón a Szekszárdi UFC együttesét fogadják az újvárosiak.

Az őszi tizenkilenc fordulót követően decemberben ismét találkoznak majd a Tolna megyeiekkel. Igaz, ez már az előrehozott első tavaszi kör találkozója lesz. Az első fordulók programja, a kezdési időpontokat később határozzák meg: 1. forduló: DPASE – Szekszárdi UFC (augusztus 1.), 2.: Hódmezővásárhelyi FC – DPASE (augusztus 11.), 3.: DPASE – Kozármisleny (augusztus 15.), 4.: Mohács – DPASE (augusztus 22.), 5.: DPASE – Ceglédi VSE (szeptember 1.), 6.: DPASE – Monor (szeptember 4.), 7.: FC Dabas – DPASE (szeptember 12.), 8.: DPASE – Budapest Honvéd-MFA II (szeptember 22.), 9.: FTC II – DPASE (szeptember 26.), 10.: DPASE – ESMTK (október 3.), 11.: Gerjen – DPASE (október 10.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában