kosárlabda

2021.06.08. 15:09

Markovic és Csorvási távozik az Albától

Másutt folytatja pályafutását az Alba két kosárlabdázója, a 27 éves bedobó, Markovic Luka és a 33 esztendős center, Csorvási Milán.

Horog László

Markovic Luka nagy csaták részese volt az Alba Fehérvár együttesében

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Elhagyja az Alba Fehérvárt az elmúlt két évben a csapatkapitányi teendőket is ellátó bedobó, Markovic Luka, valamint a center, Csorvási Milán. Mindketten 2019 nyarán tértek vissza a koronázóvárosba, előbbi Kaposvárról, utóbbi Szegedről érkezett. Ezúttal két szezonon át erősítették a fehérvári kék-fehéreket. Markovic 2015 nyarán, Paksról érkezett először Fehérvárra, 2017 tavaszán kupagyőztes, a nyáron bajnok lett a Fejér megyei együttessel. Egy évvel később váltott, 2018 kora őszén Kaposvárra szerződött, a szezon végén tért vissza a koronázóvárosba, később a csapatkapitányi karszalagot is viselte. Csorvási sikeres évek után, Körmendről igazolt a Gáz utcába. A nemrég zárult szezonban mindketten bajlódtak sérüléssel és betegséggel, a center különösen peches volt az idény során.

Markovic Luka nagy csaták részese volt az Alba Fehérvár együttesében
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

– A két játékos szerződése az idény végén lejárt, távoznak klubunktól. Köszönjük az egyesületünkért tett szolgálataikat, további pályafutásokhoz sok sikert kívánunk – közölte az ügyvezető, Simon Balázs.

A hírek szerint a fehérváriak nem csak távozókról, rövidesen érkezőkről is beszámolnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában