foci

2021.06.10. 14:17

Elindul az Old Boys bajnokság

A bajnoki év lezárása mellett, és az új szezon kezdetének előkészítése most az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság fő feladata.

Káldor András

Az Old Boys bajnokságban inkább a játék dominál majd, kisebb méretű pályán, és kapukkal Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Megújult testület

Az MLSZ Elnöksége 2021. június 1-től kezdődő hatállyal 2025. június 30-ig kinevezte a Megyei Társadalmi Elnökségek elnökeit és tagjait. Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság Társadalmi Elnöksége: Bencsik István (elnök), Bálint Istvánné, Bíró Zsolt, Bozai István, Budavári Árpád, Dr. Sükösd Tamás, Dr. Szabó László, Nagy Sándor, Négele Tibor. Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága Hingyi Lászlónak és Kápolnai Csabanak az elnökségben végzett tevékenységét megköszönte, és további munkájukhoz sok sikert kívánt.

Az Old Boys bajnokságban inkább a játék dominál majd, kisebb méretű pályán, és kapukkal Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Központi díjátadó a stadionban

A 2020-2021. évi bajnokság központi díjátadóünnepsége 2021. június 18-án, pénteken 16.00-tól kerül megrendezésre a MOL Aréna Sóstó Szurkolói Zónájában (szabadtéren). Itt kerülnek átadásra valamennyi bajnoki osztály 1.-3. helyezett csapatainak az oklevelek, kupák, valamint a Fair Play díjak. Az ünnepség keretein belül kerülnek átadásra a megyei labdarúgásáért elismerések, az év edzői és év játékvezetői díjak. A díjátadásra a helyezett csapatok elnökeit, szakosztályvezetőit, edzőit, -vagy csapatkapitányait várják a szervezők. Az érmeket – amennyiben a csapatok kérik – az általuk kért helyen és időben adják át a játékosoknak a szövetség munkatársai. Erről azonban kérjük az érintett csapatok visszajelzését.

Old Boys bajnokság indul

Elkészültek a 2021/22-es idényre vonatkozó versenykiírások, amelyek letölthetők az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága honlapjáról. A nevezési határidő: 2021. július 2. péntek 12.00.

A már megszokott pontvadászatok mellett az újdonság erejével hat, hogy elindul a Megyei Old Boys Bajnokság, csökkentett pályamérettel. Ezt azt jelenti, hogy nyolc plusz egy fős csapatok a két tizenhatos között, nagyjából 33 méterrel rövidebb pályán játszhatnának a 44. életévüket betöltött résztvevők. Nem kellene annyit szaladgálni, inkább a játék dominálna, tényleg rúgnák a labdát a játékosok az 5x2 méteres kapukra – azaz a szervezők próbálták a játékosok korához igazítani a feltételeket. Azok számára pedig igazán jó hír, hogy akik játszanak a nagypályás öregfiúk bajnokságokban itt is elindulhatnak, ráadásul a meccsek időpontjai nem fogják „ütni” egymást, mert az Old Boys Bajnokság meccseit mindig vasárnap délelőtt rendezik, szombattal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában