mozgásban a piac

2021.06.29. 21:15

Átigazolási helyzetkép

A labdarúgó első és másodosztályú klubok a szezon közeledtével egyre jobban rákapcsolnak a keretek erősítésére. A napokban több, a megyei klubokat és játékosokat érintő hírek láttak napvilágot.

Beke Zsombor

Visar Musliu

Fotó: Tumbász Hédi / Nemzeti Sport

Az NB I-es Puskás Akadémiától távozik Bokros Szilárd, a következő idényt az élvonaltól búcsúzott DVTK-ban tölti majd. A 21 éves játékos tíz évig Felcsúton futballozott, 2018-ban pedig bemutatkozhatott az NB I-ben is. Összesen kilenc első osztályú mérkőzésen húzhatta magára a felcsúti klub felnőttcsapatának mezét, valamint hat alkalommal kapott bizonyítási lehetőséget a Magyar Kupában, gólt ugyan nem szerzett, de kiosztott két gólpasszt.

– Örülök, hogy az előttünk álló bajnokságban a DVTK-ban játszhatok, az első benyomások nagyon pozitívak – mondta a diósgyőriek honlapjának a védőként és középpályásként is bevethető Bokros. – Az orvosi vizsgálatok után aláírtuk a szerződést, bemutattak az új társaknak, hétfőtől pedig már együtt edzettem a csapattal. Kell a munka a sikerhez, azért jöttem, hogy megnyerjük a bajnokságot!

Visar Musliu
Fotó: Tumbász Hédi / Nemzeti Sport

A megye másik első osztályú csapatánál, a Mol Fehérvár FC-nél is várható játékosmozgás a következő időszakban. Észak-Macedón sajtóértesülések szerint az Eb-t is megjárt Visar Musliu iránt spanyol, illetve olasz érdeklődök is akadnak.

De nem csak az első osztályban zajlik a futballélet Fejér megyében, hiszen az NB III Közép-csoportjában az első helyen végző (de az NB II-t nem vállaló) Iváncsa vezetőedzője, Domján Attila a másodosztályú Siófok sikereiért dolgozik majd a következő két évben. Segítője, Bozai Attila is vele tart, így 2021/2022es szezontól a Balaton-partiak élén dolgozik majd a duó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában