foci

2021.06.10. 20:42

A tetszetős tizenkettő – Nem adott esélyt a Mol Fehérvár FC

A Viszló Trans Fejér megyei első osztályú labdarúgó bajnokság aranyérmese ellen vívta második felkészülési mérkőzését a Mol Fehérvár FC. Nem kegyelmeztek a piros-kékek a Sárosd alakulatának.

Ferencz Balázs

Evandro sérüléséből felépülve két gólt lőtt

Fotó: molfehervarfc.hu

Mol Fehérvár FC–Sárosd 12-0 (6-0)

Mol Aréna Sóstó, zárt kapuk mögött. Vezette: Kovács Gábor

Mol Fehérvár FC: Dala – Kojnok, Vágó, Lüftner, Zeke – Dárdai, Alef, Houri, Evandro – Bourard, Tóth T. V. II. félidő: Kovács D. – Horváth B., Dinnyés, Horváth Á., Kövesdi – Gulyás, Kovács I., Pinto, Petrjak – Halmai, Kovács B.

Sárosd: Rauf – Szabó N., Susa, Kosaras, Hushegyi, Vida, Kovács Á., Kovács S., Szekeres, Killer M., Szalai P. Cereként szálltak be: Rigó, Dobsa, Hollósy, Szabó E., Csányi, Kargl, Mák, Kaltenekker, Tóth, Farkas, Kú, Kiss, Árkus. Vezetőedző: Arany Tibor.

Gól: Halmai (3), Tóth T. V. (2), Evandro (2), Dárdai, Petrjak, Kovács B., Kovács I., Vida (öngól)

Evandro sérüléséből felépülve két gólt lőtt
Fotó: molfehervarfc.hu

Nem hirdette meg a zárt kapus összecsapást a Mol Fehérvár FC, pedig látványos támadások végén, szép megmozdulásokból szerezte góljait a Vidi. Nem is keveset, tizenkettőt. A másdik percben már 2-0, a 17.-ben 4-0 volt az állás, s bizakodásra adhat okot, hogy a válogatott játékosk miatti hiányt pótolva a sok fehérvári fiatal élt a lehetőséggel.

A Mol Fehérvár keddtől Ausztriában edzőtáborozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában