Foci

2021.05.26. 14:30

Visinka Ede szerződését nem hosszabbította meg a Csákvár

A labdarúgó Merkantil Bank Liga 2020/2021-es szezonja nehéz volt az Aqvital FC Csákvár számára, hiszen a gárda sokáig kieső helyen tanyázott, de végül a sikeresebb tavaszi szereplés után bennmaradt a másodosztályban. A Fejér megyei klub vezetősége a gyengébb idény után nem hosszabbított szerződést a Visinka Ede vezette szakmai stábbal.

Beke Zsombor

Budapest 20200830 Visinka Ede egy sikeresebb, illetve egy nehezebb idény után távozik a csákvári kispadról

Fotó: Földi Imre

Pedig szép reményekkel várhatta a nemrég véget ért idényt a Csákvár, hiszen a koronavírus miatt félbeszakadt 2019/2020-as kiírásban 28 forduló után a 4. helyen tanyázott az együttes. Az új szezon azonban borzasztóan indult a sárga-kékek számára, hiszen első győzelmükre a 13. fordulóig kellett várni, és féltávnál még kieső helyen állt Visinka Ede együttese. A sérülésekkel és betegségekkel tarkított idényben végül sikerült a másodosztályban maradni, de a vezetőség úgy döntött, a játékoskeret mellett a szakmai stábba is elkél a frissítés.

Visinka Ede egy sikeresebb, illetve egy nehezebb idény után távozik a csákvári kispadról
Fotó: Földi Imre

Visinka Ede vezetőedző, valamint segítői, Berndt András pályaedző, Bíró Szabolcs kapusedző és Végh András erőnléti edző lejáró szerződését nem hosszabbítjuk meg, valamennyien távoznak az a klubtól – nyilatkozta Nagy Sándor elnök a csákváriak honlapjának. – Az elmúlt szezon sajnos nem úgy sikerült, ahogy azt terveztük, úgy érezzük, nem csak a játékoskereten, de a szakmai stáb összetételén is változtatnunk, frissítenünk kell. A kiszemelt játékosokkal már javában zajlanak a tárgyalások és a színfalak mögött gőzerővel keressük azt a szakembert is, akinek vezetésével tovább tudunk haladni az általunk elképzelt úton. Visinka Edének és stábjának köszönjük az elmúlt kétéves munkát, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!

– Én szívesen folytattam volna a munkát, de a vezetőknek ez volt a döntése – nyilatkozta Visinka.

– Elfogadtam, nincs ezzel semmi gond. A szakmai stábbal, azt gondolom, hogy teljesítettük a küldetésünket, az első év sikeresebb, a második az nehezebb volt. Mindenki segítette a munkám ez idő alatt, semmi tüske sincs bennem. Örülök, hogy megkaptam a bizalmat Csákváron, sokat tanultam a két év alatt, de most már előre tekintek és várom a következő kihívásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában