Fontos csaták

2021.05.01. 07:22

Rangadók várnak az éllovasokra a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 20. és 22. fordulói következnek az előttünk álló hétvégén. A két listavezető, a Herceghalom Felcsúton, míg a Vajta Kálozon bizonyíthat.

Káldor András

A Herceghalom (kék)nem veszíthet pontokat, különben átadhatja első helyét

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT

A Bakonycsernye csapata a jól megszokott módon már szombaton letudhatja a Vál elleni találkozóját, és várhatja azt, hogy mire fog menni riválisa a Puskás Akadémia III otthonában. Amennyiben a csernyeiek bezsebelik a három pontot, és a Herceghalom pontot veszít, akkor helyet cserélnének a tabellán. Hasonló a helyzet a Bicske II és a Csór Truck-Trailer együtteseivel is, ugyanis, ha a Csór legyőzné a Szár gárdáját, és a bicskei alakulatnak mindez nem sikerülne, akkor előbbiek felléphetnének a dobogóra.

2021. május 1., szombat, 17.00

Bakonycsernye (2.)-Vál (7.), Bicske II (3.)-Fehérvárcsurgó (8.)

2021. május 2., vasárnap, 17.00

Szár (10.)-Csór Truck Trailer (4.), Pátka (6.)-Pákozd (9.), Puskás AFC III (5.)-Herceghalom (1.), Pusztavám-Jüllich (12.)-Etyek (11.)

A Herceghalom (kék)nem veszíthet pontokat, különben átadhatja első helyét
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

GROUPAMA DÉLI CSOPORT

A Vajta ősszel hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Káloz csapatát, bár a vendéglátók hazai mérlege nem mondható rossznak (7-2-1) mégis a tabella éllovas tűnik esélyesebbnek. Már csak azért is mivel idegenben idén még pontot sem veszítettek, kilencből kilenc mérkőzésen diadalmaskodtak. Jó mérkőzésre van kilátás Előszálláson, ahová a tabella szomszéd Mezőfalva látogat. Az előző fordulóban szakadt meg az Előszállás négymeccses nyerő szériája, kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e újfent visszatérni a győzelem útjára?

2021. május 2., vasárnap, 17.00

Kálozi SE (3.)-Vajtai RSC (1.), Baracs SE (2.)-Szabadegyháza (12.), LMSK Cobra Sport (11.)-Seregélyes (13.), Előszállás SE (5.)-Mezőfalva (6.), Adony (4.)-Szabadbattyán (8.), Polgárdi (7.)-Aba Sárvíz (10.)

Szabadnapos: Nagykarácsony (9.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában