foci

2021.05.29. 09:29

Északon még bármi előfordulhat

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság záró-, 22. és 26. fordulói következnek az előttünk álló hétvégén.

Káldor András

A Herceghalom (kék) nagy lehetőség előtt áll

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT

Minden kétséget kizáróan a megyei I. osztályú pontvadászat finise mellett az egyik legizgalmasabb hajrát itt játsszák a tabella éllovasai. A Bakonycsernye számára kizárólag egy nagyarányú győzelem lenne szükséges – ez ősszel megvolt Etyeken (7-1), ám még akkor sem lehetnek biztosak abban a Bányász labdarúgói, hogy a nyakukba fogják akasztani az aranyérmet. A szezon meglepetéscsapata, a Herceghalom ugyanis két ponttal gyűjtött többet riválisánál, és így számára egy döntetlen is elég lenne Száron. A harmadik helyért kemény csata várható Felcsúton, ahol a Puskás Akadémia III a Bicske II-vel mérkőzik meg. Amennyiben a felcsúti gárda nem szenved vereséget, akkor az övék lehet a bronzérem, ám ellenkező esetben, bicskei siker esetén helyet cserélhetnek a csapatok a tabellán. A hatodik és a hetedik helyért még küzdhet a Pátka és a Vál együttese, előbbire nehéz mérkőzés vár a Fehérvárcsurgó ellen, igaz hazai környezetben nem megy nekik rosszul, úgyhogy ebben reménykedhetnek. A Vál pedig a már biztosan ötödik Csór Truck-Trailer ellen próbálhat meg előrébb lépni.

2021. május 30., vasárnap, 17.00

Bakonycsernye (2.)–Etyek (11.), Vál (7.)–Csór Truck Trailer (5.), Puskás AFC III (3.)–Bicske II (4.), Szár (8.)–Herceghalom (1.), Pusztavám-Jüllich (12.)–Pákozd (10.), Pátka (6.)–Fehérvárcsurgó (9.)

A Herceghalom (kék) nagy lehetőség előtt áll
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

GROUPAMA DÉLI CSOPORT

A bajnoki aranyérmes ­Vajta már nem lép pályára a záró játéknapon, mivel szabadnapos lesz. A biztos második Baracs gárdája Előszálláson lép pályára, ez a találkozó számukra lényegében tét nélküli lesz, viszont a vendéglátóknak, ha meg akarják őrizni pozíciójukat, nem ártana pontot, pontokat gyűjteni. Ebben a tekintetben ugyanis üldözőjük, a Polgárdi csapata a már bronzérmes Káloz otthonában fejezi be a szezont, és győzelme esetén még esélye lehet az Előszállás megelőzésére. Az első négy hely tekintetében azonban biztosan nem lesz változás, csupán az lehet kérdéses, hogy a Mezőfalva le tudja-e győzni az Abát? Ha ezt megteszi, akkor az eredmények kedvező alakulása akár az ötödik helyhez is hozzásegítheti. A vasárnapi matinén a Szabadegyháza, ha pályára tud lépni, és nyer a Szabadbattyán ellen, esetleg kozmetikázhat valamelyest egész éves pocsék mérlegén, ha mindez nem sikerül, akkor maradnak az utolsó helyen. Az előző idényhez képest jól szereplő Adony győzelmi eséllyel várhatja az LMSK-t.

2021. május 30., vasárnap, 15.00

Szabadegyháza (13.)–Szabadbattyán (9.)

2021. május 30., vasárnap, 17.00

Adony (4.)–LMSK Cobra Sport (8.), Kálozi SE (3.)–Polgárdi (6.), Nagykarácsony GYSA (10.)–Seregélyes (12.), Előszállás SE (5.)–Baracs SE (2.), Mezőfalva (7.)–Aba Sárvíz (11.)

Szabadnapos: Vajta (1.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában