foci

2021.05.20. 20:38

Csákvárról érkezik a PAFC kapusa

A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia leigazolta az előző négy szezonban az Aqvital FC Csákvár kapuját védő Markek Tamást.

Beke Zsombor

Markek Tamás

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A Puskás Akadémia a 2020/2021-es idényben története legnagyobb sikerét aratta, hiszen a bajnokságban a Ferencváros mögött és a megyei rivális Mol Fehérvár előtt végezve ezüstérmes lett. A vezetőség már javában dolgozik a keret megerősítésén, az első érkező az előző szezonokban az NB II-es Csákvárban védő Markek Tamás. Bár eddig sem állt rosszul a Puskás Akadémia kapusfronton, de a 29 éves hálóőr személyében a rutin is megérkezett a 23 esztendős Tóth Balázs, a 20 éves Kiss Ágoston és a 2002-es születésű Auerbach Martin mellé.

Markek Tamás
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

– Nagyon boldog vagyok, egy óriási lehetőséget kaptam az élettől, ezért megérte küzdeni. Először mindig kisebb célokat tűzök ki magam elé, majd később nagyobbakat is ki lehet tűzni – nyilatkozta az előző idényben 37 NB II-es találkozón szerephez jutó Markek Tamás a felcsúti klub honlapjának – A csapatból többekkel jóban vagyok, szerintem nem lesz gondom a beilleszkedéssel.

Konkurenciából mindenesetre nem lesz hiány Felcsúton.

– Az előző szezonban mind a három kapus jó teljesítményt nyújtott, Tóth Balázs pedig fantasztikus szezont produkált, de Martin is, amikor lehetőséget kapott, jól teljesített. A koromnál fogva tapasztaltabb vagyok, próbálom őket majd segíteni, de nyilván védeni is szeretnék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában