kézilabda

2021.05.25. 22:31

Csabai fellépés előtt

A K&H női kézilabdaliga 25. fordulójában a EUbility Group-Békéscsaba Előre vendégeként lép parkettre a Dunaújvárosi Kohász KA. Időközben a Fejér megyei alakulat vezetősége sem tétlenkedik, újabb érkezőkről számolt be a klub.

Beke Zsombor

Bulath Anita

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Ugyan még az idei bajnokságnak sincsen vége, a következő idény csapata már formálódik Dunaújvárosban, a fiatal magyar játékosok és külföldiek neve is szerepel az érkezők egyre hosszabb listáján. A legfrissebb hír, hogy a jövő évi keret tagja lesz a tehetséges irányító, Borgyos Panna. A 20 éves játékos Debrecenből érkezik majd kölcsönbe. Borgyos éppen a DKKA szerdai ellenfelénél, Békéscsabán töltötte az idényt szintén kölcsönben, vagyis töltötte volna, hiszen egy sérülés véget vetett a 2020/21-es szezonjának.

A napokban két idegenlégiós leigazolását is bejelentette a Dunaújváros, a távozó Babovics helyére a nemzetközi tapasztalattal is rendelkező Gabrijela Bešen érkezik a kapuba, valamint a beálló poszton a 31 éves német Saskia Weisheitel is piros-fehérbe öltözik a 2021/22-es idényben.

Bulath Anita
Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Közben még az idei keretnek is van feladata, a szerdán 18 órakor kezdődő békéscsabai mérkőzést jó formában várhatják Bulath Anitáék, hiszen az elmúlt fordulókban a Vác és a Kisvárda együttesét is sikerült legyőzniük. A hazaiak már biztos kiesőként lépnek pályára a Kohász ellen, az eddigi hat pontjukból hármat a közelmúltban szereztek, egyet éppen Fejér megye másik együttese, az Alba FKC ellen.

Februárban, Dunaújvárosban fölényesen, 41-28-ra nyert a DKKA, akkor Bulath és Kazai hét, míg Ferenczy Fruzsina hat góllal járult hozzá a Békéscsaba legyőzéséhez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában