Frissen Fejérből

2021.04.15. 11:44

Újabb bravúrra készül a Cunder

A 18. forduló összecsapásaival folytatódnak az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság küzdelmei a hétvégén, a fehérvári klubok egyaránt szombaton lépnek parkettre.

Krebsz András

A kiesés elől menekülő, ám legutóbbi két bajnokiját megnyerő Cunder TU Kézisuli csapata szombaton 18 órától a 6. helyezett Csepel gárdáját fogadja a VOK-ban. Az előző körben bravúrgyőzelmet arató Dolezsál-tanítványoknak ezúttal is extra teljesítményre lesz szükségük a siker kivívásához, az elmúlt hetek játékát látva azonban a cundereseknek minden esélyük megvan arra, hogy meglepjék az áprilisban eddig mindkét fellépésén elvérző fővárosi alakulatot és pontszámban beérjék a 9. tökölieket.

Könnyebb feladat vár a legutóbb hazai környezetben a Tököl együttesét valósággal kiütő (35-20) Alba-Máv-Előre SC együttesére, hiszen a Grőber, Madár páros által irányított, jelenleg a Déli-csoport 5. helyén tanyázó albások ismét a Pest megyeiekkel csapnak össze, ezúttal idegenben. A szombaton 16 órakor kezdődő találkozón már játszhat a bajnoki szünetben városon belül klubot váltó Giday Árpád, ugyanakkor a tököliek is bevethetik a télen igazolt három játékosukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában