Frissen Fejérből

2021.03.27. 17:18

Jól játszott a Fradi ellen a Kohász

Kilenc góllal kaptak ki az újvárosiak a Népligetben.

Németh Krisztián

Nem nyújtott stabil teljesítményt az FTC a DKKA ellen a női kézilabda-bajnokság 7. fordulójából pótolt mérkőzésen, de a Bulath Anitáék nem tudtak élni a lehetőséggel.

Szomorúan indult a találkozó, hiszen a tragikus körülmények között elhunyt Bába Mihály, az újvárosiak gyúrója és Andorka Sándor a magyar kézilabda történetének egyik legnagyobb hatású játékvezetője és sportdiplomatája tiszteletére gyászszünetet tartottak.

Negyed óra múltán hét góllal húztak el a házigazdák, de a Kohász felküzdötte magát és mínusz háromra jött fel. A félidőt végül 15-11-ra nyerték a zöld-fehérek. A fordulás után megint repülőrajtot vett a Ferencváros, ám képtelen volt stabil teljesítményt nyújtani, ezt pedig ismét kihasználták Vágó Attila tanítványai, és négy gólra zárkóztak fel a hajrára. A hátralévő időben azonban eldőltek a nyitott kérdések, kilenc góllal nyert az FTC.

FTC-Rail Cargo Hungaria–Dunaújvárosi Kohász KA 30–21 (15–11)

A DKKA gólszerzői: Szalai 5, Bulath, Kazai 4-4, Ferenczy, Horváth 3-3, Schatzl. Nick.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában