Frissen Fejérből

2021.03.24. 21:44

Igen nehéz falatnak bizonyultak

A férfiröplabda NB I Extraliga kvalifikáló körének 2. fordulójában a MÁV Előre-BERICAP csapata ezúttal sem tudta megszorítani a KISTEXT gárdáját, és a vendégek magabiztos sikert arattak.

Káldor András

Forrás: Pixabay

MÁV Előre BERICAP – KISTEXT 0:3 (–19, –20, –21)

Tata, zárt kapuk mögött.

Vezette: Horváth Miklós, Adler László.

MÁV Előre BERICAP: Tóth K. 2, Neukum 10, Stefanovics 3, Salazar 10, Szőke 4, Kholman 4. Csere: Szentesi (liberó), Náhol, Kulcsár 3. Vezetőedző: Gelencsér Balázs.

KISTEXT: Bokor 7, Török R., Szalai 5, Gacs 6, Gönczi 10, Chamone 17. Csere: Lassu 1, Farkas (liberók), Török 1, Hajós 1, Kocsondi, Flachner. Vezetőedző: Weczera Csaba.

A fehérváriak esélyeit ugyan az is csökkentette az alapszakaszt magabiztosan nyerő fővárosiak ellen, hogy a legutóbbi találkozón megsérült Olekszij Gyenyin nem tudott pályára lépni. Az első szettben 3:2-nél vezetett először és egyben utoljára a Loki, a KISTEXT pedig uralta a játékot, Gelencsér Balázs együttese viszont igyekezett lépést tartani, de a szett a vendégeké lett. A középső játékrész szorosabb volt az elsőnél, több alkalommal vezetett is a MÁV Előre. 18:15 után azonban nyolc pontot szereztek zsinórban a vendégek, és ez elég volt ahhoz, hogy behúzzák ezt a játszmát is. A harmadik játszma első felében váltott vezetést követően a KISTEXT egyre nagyobb különbséget kovácsolt, majd nyerte meg az összecsapást.

– A mérkőzés egyértelműen a nyitásfogadásunkon ment el. Minden szettben produkáltunk olyan szériákat, amik miatt vagy futnunk kellett az eredmény után, vagy leadtuk a többpontos előnyünket. Így rengeteg kényszertámadásunk volt, és a játékunk is kiszámítható volt – fogalmazott Gelencsér Balázs, a Loki mestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában