Gratulálunk!

2021.02.08. 23:08

Szoboszlaié az aranylabda

A Főnix Gold neveltje, az RB Lepizig és a magyar válogatott labdarúgója, Szoboszlai Dominik nyerte el a Magyar Aranylabda-díjat.

Ferencz Balázs

Budapest, 2017. október 5. Szoboszlai Dominik a Magyarország - Olaszország U21-es labdarúgó felkészülési mérkõzésen a fõvárosi Szusza Ferenc Stadionban 2017. október 5-én. A Guardian brit napilap 16-17 éves tehetségekkel foglalkozó összeállításában a világ 60 legtehetségesebb labdarúgója közé sorolta a játékost. MTI Fotó: Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Székesfehérvár A Főnix Gold neveltje, az RB Leipzig és a magyar válogatott labdarúgója, Szoboszlai Dominik nyerte el a Magyar Aranylabda-díjat.

A húszéves Szoboszlai Dominik az nb1.hu internetes portál minden évben meghirdetett szavazásán végzett az élen, megelőzve lipcsei csapattársát, a kapus Gulácsi Pétert. A harmadik helyen is lipcsei magyar végzett, a védő Willi Orbán. A Magyar Aranylabda kategóriában csak magyar játékosra lehetett szavazni. Szoboszlai lett a legjobb utánpótláskorú játékos is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában