kézilabda

2021.02.19. 11:44

Kimásznának a gödörből

A 13. forduló mérkőzéseit rendezik a hétvégén az NB II-es férfi-kézilabdabajnokságban, a Déli csoportban érdekelt fehérvári klubok számára egy­aránt fontos lenne a bajnoki pontok begyűjtése.

Krebsz András

A cunderes Molnár Csaba

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A szezon előtt még érmes reményeket dédelgető Alba-­MÁV-­Előre SC együttese pocsék formát mutat: a Grőber, Madár páros által irányított gárda legutóbbi három fellépésén mindössze egy döntetlent képes felmutatni, azt is az addig pont nélkül álló abonyiak ellen érték el Kanyóék. A gyenge eredmények mellett a mutatott játék is aggaszthatja a szakmai stábot, a távoli zónából elengedett lövések hatékonysága egészen alacsony szinten mozog. A jelenleg hét egységgel a tabella 7. helyét elfoglaló albások szombaton 18 órakor az 5. pozícióban lévő, legutóbbi három mérkőzését egyaránt megnyerő Dunaharaszti MTK alakulatát látják vendégül a VOK-ban.

A cunderes Molnár Csaba
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A Cunder TU Kézisuli csapata sincs rózsás helyzetben, a szeptember 19-e óta nyeretlen klub játékosai szombaton délután Abonyba utaznak, ahol vérbeli kiesési rangadó vár rájuk. Dolezsál Károly legényei egy esetleges győzelemmel megdupláznák eddigi pontjaik számát, vereség esetén viszont visszacsúsznának az utolsó pozícióba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában