vízilabda

2021.02.17. 22:23

Gólok hadával hangoltak az Euroliga negyeddöntőre

Nem jelentett különösebb akadályt a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics együttese számára a III. Kerületi TVE. Simán nyerték az újvárosiak a vízilabda OB I. soros mérkőzését.

Ferencz Balázs

Szilágyi Dorottya hét gólt vágott

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

– Ezt az egy hetet, ami még hátra van az Euroliga negyeddöntő első, római felvonásáig, ebben az állapotban kell töltenünk, és felkészültnek kell lennünk minden pillanatban. Erre a soron következő bajnoki mérkőzések – így a szerdai is – tökéletesek lesznek – mondta még a Tatabánya felett aratott gólgazdag győzelem után Mihók Attila, a DUE Maarsk­-Graphics vezetőedzője.

Vagyis a forduló előtt a bajnokság 10. helyén tanyázó III. Kerületi TVE elleni összecsapáson is a gyakorláson volt a fő hangsúly.

Nem is engedett teret a medencében az Újváros ellenfelének. Az első negyedben Garda, Szilágyi, és Gurisatti két góljával elhúzott a hazai csapat, majd Gurisatti Gréta újabb találatára válaszolt a második periódus 5. percében először a III. Kerület. A nagyszünet előtt szórakozottabb volt a DUE, majd fordulás után valamivel szorosabbra fűzte a játékot a vendég, de az óbudaiaknak esélyük sem volt megnehezíteni a vége felé már fiatal tehetségeit bevető Dunaújváros dolgát.

Szilágyi Dorottya hét gólt vágott
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

DUE MAARSK-Graphics–III. Ker. TVE 17-6 (4-0, 2-1, 5-2, 6-3)

Dunaújváros, nézők nélkül.

DUE: Magyari – Gurisatti 4, Horváth B. 2, Mahieu, Garda 1, Ziegler 1, Szellák 1. Csere: Sajbán V. (kapus), Szilágyi D. 7, Sajben N., Szabó N, Mucsy, Pál, Huszti 2. Vezetőedző: Mihók Attila.

III. Ker.: Pápai – Crittenden, Papp M 1, Kisteleki, Illés, Kudella 2, Pál A. 1. Csere: Dulic (kapus), Koppány 2, Tóth R., Tóth-Deme R. Edző: Tóth-Deme Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában