futsal

2021.01.14. 21:07

Szoros meccset játszanának az újvárosiak

A futsal NB I 16. fordulójában a DEAC elleni mérkőzésre készül a Dunaferr DUE Dutrade FC. A találkozóra zárt kapuk mellett a Dunaújváros Sportcsarnokban pénteken, 19 órai kezdettel kerül sor.

Káldor András

Facskó József vezetőedző bizakodik a pontszerzésben

Fotó: klub

A 2021-es év első bajnoki mérkőzése nem úgy sikerült az újvárosi gárdának az FTC-Fischer Klíma otthonában, mint ahogy azt eredetileg eltervezték. Bár Németh László találatával még náluk volt az előny a 4. percben, ezt követően beindult a Fradi-henger, és zsinórban hét gólt értek el a vendéglátók. Ezekre csak az utolsó percekben tudtak válaszolni a piros-fehérek, akik 10 szerzett pontjukkal továbbra is a tabella 9. helyén tanyáznak.

Facskó József vezetőedző bizakodik a pontszerzésben
Fotó: klub

Facskó József, a csapat vezetőedzője természetesen csalódott volt, de egyben bizakodó is.

– Nagyon sokat készültünk a Ferencváros elleni meccsünkre. Volt rá időnk és lehetőségünk is, mindent megpróbáltunk az eredményes munka elvégzésére. Úgy éreztem, hogy jól sikerült. A mérkőzésen viszont ez valamilyen ok miatt nem akart működni. Kétségeim támadtak, mert azt éreztem, hogy szépen épülünk, most pedig visszalépést találtam a játékunkban. Bízom benne, hogy ez rövid időre szólt, és most érik meg bennünk az a tudás, amire az előrelépésünkhöz lesz szükség.

Pénteki ellenfelük jelenleg az ötödik, közel ötvenszázalékos mérleget teljesítve idegenben. Legutóbb Debrecenben pedig 3-2-re legyőzték a Dunaferrt. Ráadásul az újvárosi alakulatra már nagyon ráférne a sikerélmény, hiszen utoljára októberben nyertek a Ferencváros ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában